Final de la primera jornada del torneig de Donostia

Han començat els entrenaments i també les competicions. Aquest cap de setmana del 18 i el 19 de setembre ens hem desplaçat a Donostia, on s’hi disputa un torneig del circuit nacional de les categories sots-13 i sots-17. Els jugadors del CESIB Oriol Bellot, Arnau Duran, Guillem Duran i Joan Solà hi han anat acompanyats per en Francesc Jordana i en Josep Bellot.

Tots quatre jugadors han jugat a la categoria sots-17 i han obtingut molt bons resultats. L’Oriol i en Joan, que són de la categoria sots-15, han fet un bon paper, si bé no han pogut passar de la fase de grups en la modalitat d’individuals, cosa que sí que han fet en la de dobles, en la que han arribat a vuitens de finals, on han caigut per 2 jocs a 1 en un partit molt ajustat.

Per la seva banda, l’Arnau i en Guillem han passat de grups en els individuals i han arribat a quarts de final. L’Arnau ha caigut contra el campió d’Espanya i el Gulliem contra un molt bon jugador. En la modalitat de dobles han arribat a semifinals que jugaran demà diumenge 19.

El CESIB ja ha començat la temporada

La secció de bàdminton del CESIB ja ha començat la temporada 2010-2011 amb força. Però  si encara dubtes no badis i informa’t de com unir-te al nostre club. Contacta amb nosaltres per correu electrònic a cesib@cesib.org. O vine al nostre stand de la Fira d’Entitats el cap de setmana del 25 i 26 de setembre al Passeig.

Ja és operativa la nostra pàgina web en forma de bloc a www.cesib.org. El nou format ens permetrà comunicar millor les nostres fites i activitats a tothom, us hi esperem… i , és clar, també pots unir-te al nostre Facebook!

Mentrestant ja han començat els entrenaments de la majoria de grups a can Noguera. La temporada s’espera emocionant amb multitud de tornejos per tot arreu i esperem amb tots els èxits esportius! Per començar, aquest cap de setmana ja estem fent punts a la categoria sub17 i sub19 d’Espanya i ens desplacem a Donosti (País Basc) per jugar el primer torneig puntuable pel rànquing estatal. Molta sort als nostres representants! Us tindrem informats!

Salut i esport!

CESIB