Medalla de bronze pel CESIB al CN d’Alfajarín

El passat cap de setmana 11 i 12 de Desembre es va disputar a Alfajarín, Aragó, un campionat puntuable pels rànquings espanyols sots-15 i sots-19. Fins allà s’hi van desplaçar un total de cinc jugadors del CESIB: Oriol Bellot, Arnau Duran, Guillem Duran, Joan Solà i Sergi Soldevila.
En la modalitat d’individual masculí sots-15 el Sergi i l’Oriol no van poder passar de grups per molt poc tot i jugar partits molt ajustats. Per altra banda, el Joan va aconseguir arribar fins als vuitens de finals, on va ser eliminat en perdre per 2 sets a 0. En la modalitat de dobles el Sergi, que formava parella amb un jugador del CB Pitius, no va poder passar de la fase de grups. Per altra banda, la parella formada per l’Oriol i en Joan va aconseguir arribar fins a quarts de final, on van ser derrotats pels que serien els segons classificats del campionat.
Altrament, en la categoria d’individual masculí sots-19, l’Arnau va aconseguir arribar fins a la semifinal, on va ser eliminat pel campió del torneig. En canvi, el Guillem no va poder passar dels quarts de final en perdre amb l’altre finalista del torneig.
En definitiva, s’han obtingut uns molt bons resultats.