Bons resultats en el Campionat de Catalunya

El passat diumenge 23 de Gener el nostre poble va acollir el Campionat de Catalunya sub-11 i sub-19, que es va disputar al pavelló de Can Noguera. En aquest torneig, que aplega un gran nombre de bons jugadors, hi va participar un total de vuit jugadors del CESIB: Oriol Bellot, Arnau Duran, Guillem Duran, Clàudia Marco, Natàlia Orensanz, Guillem Samblas, Joan Solà i Sergi Soldevila.
En l’individual masculí sub-19 el Sergi, l’Oriol, el Guillem S. i el Joan no van poder passar de grups tot i jugar molt bons partits. Els que sí que van passar de grups van ser el Guillem D, que es va quedar a les semifinals després de perdre contra el guanyador de la categoria, i l’Arnau, que va perdre la final per un resultat molt ajustat. Per altra banda, a l’individual femení sub-19 ni la Natàlia ni la Clàudia van poder passar de grups per molt poc.
Altrament, als dobles masculins sub-19 la parella formada pel Sergi i el Guillem S. no va poder passar de la semifinal en perdre contra els primers classificats. En canvi, l’Arnau i el Guillem D. Van aconseguir arribar fins a la final, on van perdre en un partit molt ajustat per 1 a 2 sets. Finalment, als dobles mixtes sub-19 el CESIB va quedar-se amb els dos calaixos més alts del podi ja que la Claudia i l’Oriol van quedar primers i la Natàlia i el Joan segons.
En resum, resultats molt bons i encara més tenint en compte que tots els jugadors del CESIB jugaven en una categoria més alta del que els corresponia per edat.