Bons resultats dels jugadors del CESIB al Circuit Català de Salt

Aquest diumenge 30 de febrer es va disputar la vuitena prova del Circuit Català de bàdminton a Salt, Girona. El nostre club, el CESIB, hi va participar amb un total de vuit jugadors: Oriol Bellot, Pol Bellot, Josep Bellot, Marc Marfany, Borja Santano, Joan Solà, Sergi Soldevila i Cristian Zapatero.
A la categoria individual masculí sub-15 encara que el Marc i al Borja no van aconseguir passar de la fase de grups, el Pol sí que ho va fer tot arribant a la semifinal on va perdre per un resultat molt ajustat. Al dobles masculí sub-15 – sub-13 la parella que formaven el Marc i el Pol va aconseguir arribar fins a la final, tot obtenint una medalla de plata molt treballada.
Per altra banda, a l’individual masculí C tot i que el Josep no va poder passar de la fase de grups per molt poc el Sergi va aconseguir arribar a la final, en la que va perdre per 1 a 2 sets, un resultat molt ajustat. Al dobles masculí C el Borja i el Sergi van aconseguir arribar a la semifinal després de superar uns quarts de final molt disputats.
Altrament, a l’individual masculí A-B el Cristian va quedar en primer lloc després d’haver derrotat l’Oriol a la final i el Joan a la fase de grups. Al dobles masculí B la parella formada per l’Oriol i el Joan va aconseguir el primer lloc.
En resum, resultats boníssims que cal mantenir al llarg de la temporada.