Circuit català categories inferiors i TTR sub-15

Avui els jugadors  de categories inferiors del club, han jugat el circuit català a Terrassa. S’han desplaçat fins allà: Gina Montes, Noa Gris i Pol Nogueras.

 

img-20161002-wa0011

En individual sub-11 or, Gina Montes, ha obtingut el bronze, molt merescut.

En el individual sub-13  Noa Gris, no ha pogut pasar de grup tot i guanyar un dels partits de grup.

En el dobles femeni sub-13 Gina i Noa han guanyat el seu primer partit molt ajustat, a tres sets. En la ronda de quarts de final, també han tingut un partit molt ajustat, a tres sets, però aquest cop no l’han pogut guanyar.

Per altre banda Pol Nogueras, en l’individual sub-15 ha arribat a la ronda de quarts de final. En el dobles, juntament amb la seva parella Carles Rico, de Viladecans, han quedat segons.

img-20161002-wa0002img-20161002-wa0003

Enhorabona a tots els jugadors!

Primer circuit Català de Bàdminton

Aquest dissabte 1 d’octubre ha tingut lloc a Terrassa la primera jornada del circuit català de bàdminton. Fins allà s’han desplaçat  Ariadna Montes, Ramon Sosa, Enrique Gallardo, Manu Larrosa, Francesc Jordana, Joel Montoro, Teresa Barberà i Laia Nogueras.

Joel Montoro i Teresa Barberà jugant el dobles masculí A, han aconseguit arribar fins a la seminfinal.

Teresa Barberà en individual masculí B ha quedat tercera. I Francesc Jordana tot i fer un gran paper no ha pogut passara de grup.

En la categria dobles C masculina Manu Larrosa i Enrique Gallardo han quedat en segona posició.

En la categoria SC femenina Ariadna Montes no ha  pogut passar de grup tot i fer un gran paper tot guanyant dos partits de tres que tenia.

En la categoria D masculina Manu Larrosa ha quedat segon. Ramon Sosa ha sigut semifinalista. I Enrique Gallardo no ha pogut passar de grup.

 

img_20161001_160937

 

 

Demà els nostres jugadors Noa Gris, Gina Montes i Pol Nogueras jugaran el TTR que també es disputa a Terrassa.

MOLTA SORT!!!