Circuit Nacional Sènior a Barcelona

Aquest cap de setmana s’ha celebrat al pavelló de la Mar Bella, de Barcelona, la segona prova del circuit nacional Sènior, puntuable pel ranquing nacional, on ha participat la nostra jugadora Teresa Barberà.

Ha participat a dos de les tres possibles modaitats que es poden jugar.

En el individual femení va ser semifinalista en una competició molt igualada, disputada en forma de lligueta, que es va arribar a un trimple empat, entre Vanesa Serrano (Madrid), Belen Foj (Binefar) i Teresa Barberà,  amb tres partits guanyats i un perduts cada una.

En el dobles mixtes, jugant amb Abel Hernàndez de Bellaterra, van aconseguir una primera posició, on van haver partits  molt igualats.

indice

Enhorabona i ha seguir lluitant!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *