Circuit Estatal sub13 i sub 17 a la Garriga

Es disputen avui les semifinals i finals del torneig de categories inferiors sub13 i sub17 al Pavelló de can Noguera. L’Arnau Duran segueix amb opcions a les semifinals i en dobles iguament (fent parella amb el Guillem Duran) amb opcions a arribar a la final.

Durant la jornada d’ahir els participants del CESIB, tot i fer un bon paper, no van poder classificar més jugadors per a les fiinals d’avui.(Actualització 14:00h) L’Arnau Duran ha guanyat la final de la categoria IM sub17 i en dobles també s’han proclamat campions amb el Guillem! Felicitats!!

Totes les fotografies del torneig aquí!

Un pensament a “Circuit Estatal sub13 i sub 17 a la Garriga”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *