Molts bons resultats en el darrer Campionat de Catalunya

El passat diumenge 22 de març de 2009 es va celebrar a Argentona el Campionat de Catalunya sots-9, sots-15 i sots-19, l’últim de la temporada. En total hi van participar set jugadors de la Garriga: Tamara Ojeda, Clàudia Marco, Natàlia Orensanz, Arnau Fornés, Joan Solà, Guillem Duran i Arnau Duran. Els resultats van ser molt bons ja que es van aconseguir tres terceres posicions, tres subcampionats i cinc campionats.

En el individual femení sots-15, Clàudia Marco va quedar en la tercera posició després de caure per 1-2 sets en les semifinals. Tot i això, va aconseguir proclamar-se campiona del dobles femení juntament amb la seva companya Natàlia Orensanz, guanyant la final per 2-1 sets. En la categoria masculina sots-15, Arnau Duran va aconseguri un doblet, primer va superar en el individual masculí al seu company Guillem Duran a la final per 0-2 sets. Després en el dobles maculins, on tots dos jugadors formaven parella, van aconseguir proclamar-se campions, guanyant la final per 2-0 sets. A més els éxits no es van acabar aquí per aquests dos jugadors ja que van aconseguir quedar segons en el dobles sot-19 on només van perdre la final per 0-2 sets.

A més en la categoria sots-19, Arnau Fornés va aconseguir quedar subcampió en el individual masculí després d’arribar a la final, on va caure per 0-2 sets. Per altra banda, el jugador garriguenc també va aconseguir la tercera posició en el dobles masculí formant parella amb un jugador de Cerdanyola del Vallès i també la tercera posició en el dobles mixtes formant parella amb la seva companaya Tamara Ojeda. Finalment en la modalitat femenina sots-19, Tamara Ojeda va aconseguir un altre doblet, al proclamar-se campiona tant en la modalitat d’individual com en la modalitat de dobles, formant parella amb Clàudia Marco, aconseguint ambdues victòries finals per 2-0 sets.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *