Discrets resultats en el Campionat d’Espanya sots-19

Els passats dies 24, 25 i 26 d’abril es va celebrar a Maó (Menorca) el Campionat d’Espanya sots-19, que va reunir els millors jugadors de tot l’Estat de menys de 19 anys. En ell hi van participar dos jugadors del CESIB, Tamara Ojeda i Arnau Fornés.

En el individual masculí, Arnau Fornés no va poder guanyar el partit corresponent als vuitens de final al caure per 0-2 sets. Per altra banda, en el individual femení, Tamara si que va poder superar els vuitens, però no va poder guanyar el partit de quarts de final, tot i ser un partit a tres sets molt igualat 21-19, 20-22, 19-21. Finalment, en els dobles mixtes, on els dos jugadors garriguencs formaven parella, és van veure superats pels seus rivals en la primera ronda, caient per 0-2 sets en el partit corresponent als vuitens de final.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *