Circuit Nacional sub-15 i sub-19 a Cerdanyola

Aquest dissabte dia 10 de Novembre, els jugadors i jugadores del Club de Bàdminton de La Garriga, han participar al 4rt Circuit Nacional sub-15 i sub19 a Cerdanyola del Vallès.

image

Han anat a jugar 7 jugadors (Pol Bellot, Pau Brunat, a categoria sub-15 i Martí Rodrigo, Sergi Soldevila, Oriol Bellot, Arnau Duran i Guillem Duran a la categoria màxima d’aquest circuit) i a arbitrar 5 persones del nostre club, quatre d’ells en pràctiques, (Oriol Bellot, Martí Rodrígo, Sergi Soldevila i Albert Llimargas) ja que van aprovar l’examen teòric fa un parell de setmanes, l’altre arbitre, ja una veterana en aquest camp, Teresa Barberà.

image

En aquest circuit Han participat 66 jugadors de tot espanya. Pels jugadors del nostre club ha anat bastant bé ja que hem aconseguit 3 medalles d’or i una de plata.

Arnau Duran campió en individual masculí sub-19
Arnau Durán i Blai Ramírez (Granollers) campions dobles masculí sub-19
Guillem Duran i Ariadna Gallardo (Granollers) campions dobles mixtes sub- 19
Guillem Duran i Iñigo Urra (Estella, Navarra) subcampions dobles masculí sub-19
image

Els partits han estat molt i molt interessants, ja que els contrincants no eren coneguts i eren diferents estils de joc. Tots els partits han estat jugats amb moltes ganes i molt entusiasme, però alguns jugadors no han aconseguit arribar al podi perquè com hem dit abans els jugadors eren diferents de l’habitual.

Tot i això s’ha de felicitar a tots els jugadors per la seva participació. També hem d’agrair a tots els àrbitres perquè sense ells el campionat no hagués estat possible de fer.

Felicitats a tots els jugadors i arbitres en pràctiques!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *