En Guillem Duran i l’Arnau Duran es proclamen subcampions d’Espanya sots-15A l’esquerra, Arnau Duran i Guillem Duran (subcampions

d’Espanya del dobles masculins sots-15)Els passats dies 15, 16 i 17 es va celebrar a A Estrada (Pontevedra) el Campionat d’Espanya sots-15 on hi van participar quatre jugadors del CESIB: Natàlia Orensanz, Clàudia Marco, Guillem Duran i Arnau Duran. Tots els jugadors van mostrar un gran nivell de joc obtenint uns molt bons resultats.

En el individual femení, Natàlia Orensanz no va poder superar el primer partit de la prèvia al caure per 0-2 sets. Per altra banda, Clàudia Marco tot i superar la primera ronda del quadre final, no va poder aconseguir la victòria en la segona ronda, al caure per 0-2 sets. En el dobles femenins, on les dues jugadores formaven parella, van aconseguir arribar fins els quarts de final després de superar les dues rondes prèvies, tot i això van caure per 0-2 sets. Per altra banda, en el individual masculí tant Arnau Duran com Guillem Duran van aconseguir arribar fins a quarts de final després de superar les dues rondes prèvies, tot i això tots dos van caure per 0-2 sets. En el dobles masculins, on el dos jugadors formaven parella, després de superar totes les rondes prèvies van accedir a la final on van caure per 0-2 sets contra els caps de sèrie del campionat, quedant d’aquesta manera subcampions d’Espanya sots-15.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *