El CESIB ja ha començat la temporada

La secció de bàdminton del CESIB ja ha començat la temporada 2010-2011 amb força. Però  si encara dubtes no badis i informa’t de com unir-te al nostre club. Contacta amb nosaltres per correu electrònic a cesib@cesib.org. O vine al nostre stand de la Fira d’Entitats el cap de setmana del 25 i 26 de setembre al Passeig.

Ja és operativa la nostra pàgina web en forma de bloc a www.cesib.org. El nou format ens permetrà comunicar millor les nostres fites i activitats a tothom, us hi esperem… i , és clar, també pots unir-te al nostre Facebook!

Mentrestant ja han començat els entrenaments de la majoria de grups a can Noguera. La temporada s’espera emocionant amb multitud de tornejos per tot arreu i esperem amb tots els èxits esportius! Per començar, aquest cap de setmana ja estem fent punts a la categoria sub17 i sub19 d’Espanya i ens desplacem a Donosti (País Basc) per jugar el primer torneig puntuable pel rànquing estatal. Molta sort als nostres representants! Us tindrem informats!

Salut i esport!

CESIB

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *