Campionat d’Espanya sub-17 a Galicia

Ahir, divendres 31 de maig, els jugadors sub-17 s’han desplaçat a Estrada, un bonic poble de Galicia. Els jugadors que participaran a aquest torneig són: Sergi Soldevila, Oriol Bellot, Joan Solà i Martí Rodrigo, i el responsable que ha anat amb ells Francesc Jordana.

image

El primer en jugar ha estat l’Oriol Bellot, que tot i desplegar un gran joc durant tot el partit, no ha pogut passar de ronda perdent contra un andalus. En Martí ha sigut el següent en entrar en acció, tot i fer un gran partit, molt eleborat no ha pogut vencer el seu adversari. Tot seguit Sergi Soldevila ha entrat a la pista i amb el seu millor joc a vençut el seu contricant, així passant de ronda. Joan Solà tot i tenint un pas lliure, no ha aconseguit passar de ronda, perden amb el mateix jugador que ha vençut en Martí Rodrigo.

image

Tot seguit en Sergi ha jugat el seu segon individual del dia, ha estat un partit molt interessant que al final no ha pogut vencer, tot i estar a l’alçada del seu rival.

L’últim partit que es va disputar ahir va ser el dobles de l’Oriol i en Joan, on tot i jugar molt bé no han pogut derrotar als seus contrincants!

Desprès d’una llarga jornada, demà en Sergi i en Martí jugaran el seu partit de dobles, on esperem que puguin pasar a la seguent ronda i continuar en el campionat!!

 

MOLTA SORT!!!!!

 

 

En el segon dia de competició els únics que van jugar eren en Sergi i en Martí. Tenien un partit difícil,el qual no van poder guanyar tot i començar els dos sets amb una puntuació molt igualada.
Amb aquest partit s’ha acabat la nostra participació en el Campionat d’Espanya sub-17.

Moltes felicitats per haver arribat en aquest punt de competició!!! Tots han treballat molt per poder participar en el Campionat!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *