Torneig internacional a Aix en Provence

Aquest cap de setmana vuit dels nostres jugadors, Pol Bellot, Joel Montoro, Arnau Fornés, Jaume Puig, Oriol Bellot, Arnau Duran, Guillem Duran i Teresa Barberà (súper estrella del club) es desplacen fins a Aix en Provence, França. Els atletes aniran acompanyats de dos entrenadors, Francesc Jordana i Ignasi Saladrigas. Els esportistes afrontaran la primera competició d’aquesta temporada en un torneig internacional d’Alt nivell i molta popularitat. L’any passat el club ja hi va participar i va fer un molt bon paper enduent-se cap a casa dues medalles d’or. El torneig ha registrat una participació de més de 500 jugadors i 150 clubs provinents de diversos països d’Europa.
A la categoria D els nostres representants són en Pol i en Joel. Pels dos jugadors aquesta és la seva estrena en un torneig internacional i esperen fer-ho al millor possibles. Dins de la mateixa categoria els dos jugadors faran parella al dobles. Ambdós comenten: “estem molt contents de poder participar a un torneig d’aquest nivell i creiem que podem fer un bon paper.
En Jaume, l’Oriol i l’Arnau Fronés seran els encarregats de dur el nom del club fins a la part més alta del podi a la categoria C. L’Oriol l’any passat va vèncer a la categoria D, i aquest any afrontarà el repte de repetir el mateix resultat en una categoria superior. En aquesta categoria en Jaume i l’Oriol faran parella al dobles mentre que l’Arnau ho farà amb un jugador francès. L’Arnau ha declarat que: ” estic molt il.lusionat perquè aquest torneig suposa el meu retorn a les pistes després de dos anys d’inactivitat.
La Teresa i en Guillem faran parella a la categoria B a la modalitat de dobles mixtes on aspiren a brillar. També a la mateixa categoria la Teresa farà parella amb una jugadora francesa als dobles femenins. La nostre representant femenina declara en exclusiva pel blog del club que: “sent la única noia del club intentaré obtenir molts bons resultats, tot i que és el primer campionat de la temporada .
Finalment a la categoria A, l’Arnau Duran carregarà amb el pes de la responsabilitat de ser l’únic representant en la modalitat d’individual. Al dobles els nostres dos atletes, l’Arnau i en Guillem, jugaran per separat, cadascun fent parella amb un jugador francés diferent. L’Arnau ha dit que: ” després d’una pretemporada molt exigent em sento preparat tan física com mentalment per afrontar el repte esportiu.”
Els entrenadors que acompanyen a l’expedició valoren la sortida comentant pel blog que: ” tenim esperança d’obtenir uns bons resultats però amb la prudència de saber que es la primera competició de la temporada i el nivell dels jugadors no és el més alt.

Molta sort a toooots!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *