El CESIB obté un campionat i un subcampionat en el Campionat de Catalunya per equipsEl passat diumenge dia 9 de novembre de 2008 es va celebrar a Granollers el Campionat de Catalunya per equips absolut, sots-15 i sots-13, en el qual es van disputar els enfrontaments al millor de set punts: dos individuals femenins i dos masculins, un doble masculí, un femení i un dobles mixtes. En aquesta ocasió el CESIB va tenir representació en dues de les tres categories, l’absoluta i la sots-15, obtenint uns magnífics resultats: la segona i primera plaça respectivament.

L’equip sots-15 va estar format pels jugadors: Clàudia Marco, Natàlia Orensanz, Marta Guillén, Arnau Duran, Guillem Duran i Joan Solà. L’equip garriguenc es va enfrontar en el primer encontre al club IES Antoni Cumella, superant-lo per un contundent 7-0 punts. En el segon encontre l’equip també va aconseguir la victòria, en aquesta ocasió per 6-1 punts al gunayar C.B. Vilanova del Vallès. Finalment en l’encontre per la primera posició, l’equip sots-15 va superar per un ajustat 4-3 punts al A.G.E. Granollers aconseguint el campionat per equips sots-15,

Per altra banda l’equip absolut el va formar: Tamara Ojeda, Teresa Barberà, Susana Lira, Nacho Saladrigas, Víctor Redondo, Arnau Fornés i Jaume Puig. En el primer encontre de la jornada, l’equip va superar al C.B. Platja d’Aro per un clar 6-1 punts. En el segon encontre, contra el C.B. Bellaterra, l’equip va tornar guanyar per un 6-1. Finalment en l’encontre per la primera plaça, l’equip absolut no va poder superar el A.G.E. Granollers, caient per 1-6 punts, aconseguint el subcampionat per equips absolut. Tot i la derrota l’equip va mostrar un gran nivell de joc lluitant fins al final en tots els partits, sobretot en els ajustats.