Bons resultats en l’Open de Binèfar

El passat dissabte dia 22 de novembre es va celebrar a Binèfar (Osca) la primera prova del circuit aragonès puntuable pel rànking nacional on hi van participar els dos jugadors de bàdminton espanyols que van participar ens els darrers Jocs Olímpics de Pequín. En aquesta sortida, organitzada pel CESIB, van participar-hi un total de set jugadors garriguencs: Tamara Ojeda, Teresa Barberà, Jaume Puig, Xavi Mena, Nacho Saladrigas, Arnau Fornés, Jordi Camps i l’entrenador Francesc Jordana. En tots els partits el nivell de joc mostrat pels jugadors va ser molt bo.

En el individual masculí Nacho Saladrigas va aconseguir arribar fins els vuitens de final després de superar els dos partits de la prèvia i el primer partit de quadre. En el dobles masculí, la parella formada per Jaume Puig i Arnau Fornés, tot i superar la primera ronda, no va poder guanyar el partit de vuitens al caure per 0-2 sets. Per altra banda, en el dobles mixtes, Nacho Saladrigas i Teresa Barberà després de superar la primera ronda van aconseguir arribar fins als quarts de final on van caure per 0-2 sets. Finalment en la categoria femenina és on es van aconseguir els millors resultats de la jornada. En el individual, Tamara Ojeda després de superar els parits previs va aconseguir arribar fins les semifinals on no va poder aconseguir la victòria al caure per 0-2 sets. I en el dobles, la parella formada per Teresa Barberà i Tamara Ojeda després de superar els partits anteriors va aconseguir arribar fins les semifinals on va caure per 0-2 sets amb les jugadores que finalment guanyarien la competició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *