Sortida a Aix en Provence (França) i II Circuit Català a Granollers

altAh1v8bJj_EzseTrv4xG7RTEqWjW4L4YnThIie0rU5Owt

Aquest cap de setmana 18 i 19 d’Octubre els jugadors del CESIB han anat a jugar a Aix en Provence (França). És un dels tornejos més pretigiosos de la part sud-est de França. En aquesta ocasió hi han participat jugadors de 21 països diferents. Els jugadors del club que hi han participat han estat: l’Oriol Bellot, l’Arnau Duran, el Guillem Duran, el Jaume Puig, el Martí Rodrigo i el Joan Solà. L’Ignasi Saladrigas ha estat el cap de l’expedició.

A l’individual masculí C, el Jaume i el Martí no van poder passar de grup. Tot i això, van desplegar un gran joc. En Joan i l’Oriol si que van sueperar aquesta fase, però van caure a setzens de final contra uns rivals durs. Al dobles masculí C la parella Puig-Rodrigo, que s’estrenava en aquest campionat, no van superar la primera fase. En canvi, la dupla Bellot-Solà va aconseguir arribar fins a les semifinals, després d’uns partits molt igualats. La final se’ls va resistir, van caure per 21-18 i 27-25, deixant unes sensacions molt positives de cara la temporada que ve. Una llàstima.

altAilSWhaoZ9p0TZQqQfqlZpqrOT-gkMNW1HFd3Z6-rITT altAizZ8I1G_syV_Pl7XQKANMIc2ewnNFZpUFV7tXPodUjk altAjPCl475uduwy8w8KUIq-m6O0HMcfmxwSQEbBcMaQCqo altAmPC6zvtCT_Jst0m0bR7S-fw4Jm_TU6dYkKTTho7itEk altApLkk4qYWnvVrf_Oj6Mw7Z3jQYigtqsvpGoXMbui9Sgj altAq3-GFJ6PsmTVjkP3Zee0hqf1zWCY8jPAHxV-vj_I2Km altAtJV63xTEOr8ln1HHeCw6YNXQbTgOARGVFCCNmzAFLeC altAvrQw40pAL32Jpkcppb3VouLE36qkMbraF_tz4GeGliK

 

A l’individual masculí A, tant el Guillem com l’Arnau van passar de grup. L’Arnau va quedar-se a quarts de final, perdent contra el campió de la competició. En Guillem va caure a les semifinals, en un partir on va aconseguir desplegar el gran joc del dia anterior. Han acabar l’encontre va declarar “avui no m’he sentit massa còmode a la pista, ja que he anat constantment a remolc. Tot i això, estic molt satisfet amb el resultat.”. Al dobles masculí en Guillem feia parella amb un alemany. La sort, però, no va estar a favor seu i van perdre a tres sets al partit decisiu de la fase de grups. En canvi, l’Arnau, que jugava amb un francés, va superar la primera fase, després d’uns partits molt complets. Tot i això, a quarts de final, no va poder assolir el mateix joc i va caure derrotat.

Per altra banda els jugadors, Yhare Solano, Albert Jimenez, Eduard Guerra, Ariadna Carreras, Paula Molins, Emma Solà i Júlia Sànchez van participar al II Circuit Català que es feia a Granollers.

Tots van fer un gran paper. Cal destacar el primer lloc de la Emma Solà i l’Ariadna Carreras en el dobles femenins sub-15 i l’or de la Paula Molins en l’individual femení sub-13. La Júlia Sánchez i la Paula Molins van lluitar en el dobles, tot aconseguint un tercer lloc.

 

WP_20141019_12_47_01_ProWP_20141019_12_47_10_Pro

altAke-YyZ9LswxmOn4xldeUQIVW7rm-AN4e_vMiytZ-ad3

 

 

Així dons, s’han obtingut un bons resultats en aquests primers torneigs de la temporada. Segur que els resultats que vindràn seràn encara millors…

 

A seguir entrenant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *