Circuit Nacional categories inferiors a Alfajarín i Circuit Català a Salt

Aquest cap de setmana els nostres jugadors també han tingut competició.

Alguns dels jugadors del club han viatjat a Alfajarín. Entre ells hi havia el Sergi Soldevila, el Martí Rodrigo, en Joan Solà i l Oriol Bellot, acompanyats pel Francesc Jordana.

Als individuals masculins en Sergi i l’Oriol no van aconseguir passar de grups mentre en Joan i el Marti van caure a vuitens de final davant d’uns jugadors molt forts.

Als dobles masculins el Sergi i el Marti van perdre contra els caps de serie número 1 a quarts de final després de dos emocionants sets. El Joan i l’Oriol van aconseguir arribar a les semifinals on van perdre després d’un partit molt ajustat (21-17/23-21).

Amb aquests bons resultats segur que els nostres jugadors aconseguiran pujar posicions al rànquing per poder aconseguir l’objectiu de la temporada, el campionat d’Espanya de la categoria.

 

Per altra banda, Joel Montoro, Oriol Datzira, Pau Brunat, Emma Solà, Paula Molins, Ariadna Carreras, Yhare Solano, Eduard Guerr i Pol Castelló, es van desplaçar fins a Salt.

Eduard Guerra i Pol Castelló van obtar la segona posició del dobles masculins sub-15.

Ariadna Carreras i Emma Solà també van aconseguir la segona posició en el dobles femenins sub-17.

Paula Molins va quedar primera classificada en l’individual femení sub-13/ sub-15 guanyant la final contra la seva companya de club Ariadna Carreras.

Joel Montoro també van aconseguir una segona posició en l’individual masculí A-B-C.

 

Enhorabona a tots els jugadors del club!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *