Grans resultats al Torneig de La Garriga

El passat cap de setmana del 31 de març i l’1 d’abril el nostre poble va acollir, com ja és habitual, un torneig amb categories que puntuaven pel circuit espanyol i d’altres que puntuaven pel circuit català. El CESIB, com no podia ser d’una altra manera, hi va tenir una important participació aportant-hi un total de 23 jugadors, els quals van participar en gran part de les categories.
Pel que fa al les categories puntuables pel circuit estatal, a la categoria sots-13 en Pol Bellot va tenir una gran actuació tant en la modalitat individual, aconseguint arribar a quarts de final, com a la de dobles mixtes, on va aconseguir quedar tercer fent parella amb una jugadora del CB Bellaterra. En l’individual masculí sots-17 els jugadors garriguencs van assolir uns grans resultats aconseguint passar tots de la fase de grups i aconseguint arribar a vuitens de final Joan Solà i Guillem Duran, a quarts de final Sergi Soldevila i a semifinals Oriol Bellot, on va ser derrotat per Arnau Duran, també del CESIB, que va proclamar-se vencedor mostrant una gran superioritat. Els nostres jugadors també van demostrar un gran nivell tant als dobles masculins sots-17, on Arnau Duran i Guillem Duran van quedar segons i Oriol Bellor i Joan Solà en la tercera posició, com als dobles mixtes, on Sergi Soldevila, formant parella amb una jugadora del CB Bellaterra, no va poder passar d’un grup molt complicat.
A la categoria absoluta, que també era puntuable pel circuit espanyol, Victor Redondo va aconseguir arribar a quarts de final a la modalitat d’individual masculí i Teresa Barberà va ver una gran actuació arribant a semifinals en l’individual femení. En els dobles masculins Jaume Puig i Victor Redondo no van poder passar de la fase de grups tot i donar una molt bona imatge i la Teresa Barberà va quedar en la cinquena posició als dobles femenins fent parella amb una jugadora danesa.
Pel que fa a les proves puntuables pel circuit català, a l’individual masculí sots-13 Jan Vilarrasa va obtenir una molt bona segona posició havent eliminat abans el seu company Pau Mur, que també va demostrar estar en un gran estat de forma. Per altra banda, a l’individual femení sots-13 Paula Martinez i Mariona Mur tot i jugar bé, no van poder passar de grups, cosa que sí que va aconseguir Gina Fabregat, que va arribar fins a les semifinals. A la categoria d’individual masculí sots-15 també es van aconseguir grans resultats, ja que, tot i que ni l’Adrià Clavell ni el Miquel Almeda no van poder passar de la fase de grups, sí que ho van aconseguir el Pau Brunat i el Marc Marfany, els quals van aconseguir arribar a una final garriguenca que es va acabar emportant Pau Brunat per 2 sets a 0. A l’individual femení sots-15 Yhare Solano no va aconseguir passar de grups tot i la bona imatge que va donar. A la categoria D Martí Rodrigo va mostrar el seu bon nivell en aconseguir arribar a semifinals en l’individual masculí i quedar subcampió en els dobles masculins, on formava parella amb Borja Santano, perdent en una final molt igualada per 1 a 2 sets. Finalment, a l’individual masculí C Xavi Nieto no va aconseguir passar de grups tot i fer un gran paper i, a l’individual femení C, Paula Fabregat va aconseguir arribar a semifinals.
D’aquest torneig cal destacar els grans resultats dels jugadors del CESIB i la gran feina dels voluntaris que van ajudar a organitzar el torneig, el qual va tenir un gran nombre de participants i ja s’ha convertit en tot un referent al nostre país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *