Tres ors, una plata i un bronze al Campionat de Catalunya sub-19!!!

Aquest diumenge dia 3 de febrer s’ha disputat a Argentona el Campionat de Catalunya sub-19. Hi han participat els 20 millors jugadors del panorama català, han vingut competidors des de Granollers, Tarrassa i La Garriga. Els represntants del nostre club han estat l’Oriol Bellot, l’Arnau Duran, en Guillem Duran, en Joan Solà, en Sergi Soldevila i en Martí Rodrigo.

20130203_100339

A la categora de l’individual masculí Martí Rodrgio no ha aconseguit passar la fase de grups, per altre banda en Sergi i en Joan si que ho han aconseguit però han caigut a quarts de final. En Guillem ha pogut obrir-se pas fins a les semifinals, després de vèncer al seu company de club Oriol Bellot en un partit a tres sets, on no ha pogut derrotar al seu oponent que si que ha estat tombat per l’Arnau a la final de la categoria.

Al dobles masculí l’Arnau juntament amb el Blai Ramírez del Club Bàdminton Granollers s’ha endut l’or al guanyar tots els pertits del grup on hi havia les quatre parelles participants. L’Oriol i en Joan han assolit la segona posició otorgant-se així la medalla d’argent. Finalment en Martí i en Sergi no han pogut fer caure cap de les parelles rivals.

20130203_163738

A la categoria del dobles mixtes en Guillem, fent parella amb la jugadora del Club Bàdminton Granollers Ariadna Gallardo, s’ha proclamat campió.

 

 

Moltes felicitaaats a tots nois!!!!

2 pensaments a “Tres ors, una plata i un bronze al Campionat de Catalunya sub-19!!!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *