Gran triomf del CESIB al Circuit Català de Blanes!!!

Avui, dia nou de febrer, s’ha jugat a Blanes la setena prova del Circuit Català on hi han participat tres dels nostres jugadors. La Teresa Barberà, la Tamara Ojeda i en Jaume Puig. Al torneig hi han participat 114 jugadors de diverses localitats del territori català. Els respresentants del club han fet un paper immillorable aconseguit els ors a totes les modalitats on han jugat.

IMG-20130209-WA0001

A l’individual masculí en Jaume ha aconseguit la primera posició sense cedir un sol set en tota la competició. De la mateixa manera, a l’individual femení, ha guanyat la Teresa, que tampoc ha permés que se li escapés cap joc i s’ha proclamat guanyadora.

Pel que fa a les modalitats de dobles la Teresa i la Tamara han guanyat tots els seus partits amb contundència fent valdra la seva experiència com a parella guanyant així la medalla d’or. Al dobles mixt la Tamara i en Jaume han jugat plegats i tampoc han deixat espais per a cap sorpresa doblegant a tots els seus oponents.

D’aquesta manera el CESIB marxa de Blanes amb la feina feta i emportant-se 4 ors de cinc possibles a la màxima categoría.

IMG-20130209-WA0000

Moltes felicitats nois!!

2 pensaments a “Gran triomf del CESIB al Circuit Català de Blanes!!!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *