Article 3ª prova del Circuit Nacional sots-17 i sots-15

Molt bons resultats en el Circuit Nacional de categories inferiors:

El passat cap de setmana dies 1 i 2 de novembre de 2008 es va celebrar a Cerdanyola del Vallès, la tercera prova puntuable pel Circuit Nacional de categories sots-15 i sots-17. Un total de cinc jugadors garriguencs van representar al CESIB: Joan Solà, Guillem Duran, Arnau Duran, Natàlia Orensanz i Clàudia Marco. Els resultats van ser molt bons al aconseguir una segona i tres terceres posicions.

En la categoria sots-15 masculina, després de superar la fase de grups, els vuitens i quarts de finals, Arnau Duran no va poder superar el seu rival en les semifinals al caure per 0-2 sets molt ajustats. De la mateixa manera, en el dobles masculins, formant parella amb el seu company Guillem Duran, va caure per 0-2 sets en les semifinals. Per altra banda, en la categoria sots-15 femenina, Clàudia Marco va aconseguir arribar a la final després de superar totes les fases prèvies, inclosa la fase de grups. Tot i això no va aconseguir guanyar a la seva rival al caure per 0-2 sets, i quedant d’aquesta manera en la segona posició final. Pel que fa al dobles, on formava parella amb las seva companya Natàlia Orensanz, va aconseguir arribar fins les semifinals on no van poder guanyar les seves rivals al perdre per 1-2 sets.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *