TTR a Granollers!!!

El dissabte 27 d’abril, es disputà a Granollers la competició TTR, la qual constava de les següents categories: sub-11, sub-15 i sub-17.

A la categoria individual sub-15 el Pol Bellot no va poder passar de grups malgrat el gran nivell de competitivitat que va mostrar, pel que fa als dobles mixtes en Pol formava parella amb la jugadora del club de Bellaterra Núria Moreno, aquesta parella va disputar una final més que igualada la qual va obtenir la resolució al tercer set, malauradament tot i el gran compromís de la parella, no van ser capaços de proclamar-se vencedors.

image

Pel que fa a la categoria de dobles sub-17, la parella formada per Martí Rodrigo i Sergi Soldevila, es va proclamar vencedora en un partit molt disputat, però el nivell dels garriguencs va ser superior i dominador durant totes les fases del partit.
image

A la categoria individual sub-17, el Martí Rodrigo no va poder passar de grups, no obstant la seva dedicació alhora de jugar va ser excel•lent. En Joan Solà es trobava al mateix grup que en Martí, i aquest si que va passar de grups i va arribar a una diputada semifinal on tot i caure derrotat com un gladiador, va demostrar la mentalitat combativa d’aquest jugador. Finalment en Sergi Soldevila, va aconseguir passar de grups com a millor segon, a la semifinal es va trobar a un dur rival, tot i que aquest no va ser capaç de resistir la intensitat en els tres sets disputats, així doncs en Sergi arribava a la final del TTR sub-17, la qual malauradament va ser derrotat en un partit ajustat i de gran intensitat.

image

Enhorabona a tots!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *