Molt bons resultats en la 8ª prova del CN de categories inferiors

El passat cap de setmana dies 27 i 28 de desembre de 2008 es va celebrar a Alacant la vuitena prova del Circuit Nacional de categories inferiors. En aquesta ocasió, la sortida estava organitzada per la Federació Catalana de bàdminton i hi van participar dos jugadors CESIB Guillem Duran i Arnau Duran. Els resultat van ser molt bons ja que van aconseguir una tercera i dues primeres posicions.

En la categoria sots-15 masculina tant Guillem Duran com Arnau Duran van poder-se classificar pel quadre final després de superar amb èxit la fase de grups. Després de superar els partits de vuitens i quarts de final, Guillem Duran va aconseguir arribar a les semifinals on no va poder superar el seu rival al perdre per 0-2 sets. Per altra banda, Arnau Duran si que les va superar i a més va aconseguir la victòria final al guanyar al seu rival per 2-1- sets. Finalment en el dobles masculins on els dos jugadors formaven parella i partien com a caps de sèrie del torneig van aconseguir emportar-se la victòria final per un clar 21-3 i 21-9.

A continuació, si cliqueu, podreu veure la noticia que es va publicar el 9 de gener al Mundo Deportivo:


Cara i creu en la segona jornada de la Lliga Nacional de clubs

El passat cap de setmana dies 20 i 21 de desembre de 2008 es va celebrar a Estella (Navarra) la segona jornada, amb dos encontres, de la lliga Primera Nacional. L’equip garriguenc format pels jugadors: Teresa Barberà, Clàudia Marco, Tamara Ojeda, Jaume Puig, Arnau Fornés i Ignasi Saladrigas i acompanyats pel seu entrenador Francesc Jordana, va aconseguir la primera victòria en aquesta competició.

En el primer encontre, tot i de mostrar un gran nivell de joc, es van veure superats per l’equip AGE Granollers i van caure per un clar 1-6 punts. En aquesta ocasió l’únic punt el va aconseguir la jugadora Teresa Barberà al guanyar el segon partit del individual femení. Tot i això, la sort va canviar en el segon encontre. En aquesta ocasió els jugadors van poder obtenir la victòria final enfront del CB Ciudad de Totana per un igualat 4-3 punts. En aquesta ocasió les victòries les van aconseguir l’Ignasi Saldrigas en el segon individual masculí, Tamara Ojeda i Teresa Barberà en els dos individuals femenins i finalment Clàudia Marco i Teresa Barberà en el dobles femení, tots els partits per 2-0 sets.

Molt bons resultats en la 7ª prova del CN de categories inferiors

El passat cap de setmana dies 13 i 14 de desembre es va celebrar a Alfajarín (Saragossa) la setena prova del Circuit Nacional de categories inferiors, on van participar els millors jugadors sots-15 i sots-17 d’arreu d’Espanya. En aquesta ocasió hi van participar un total de quatre jugadors del CESIB: Natàlia Orensanz, Clàudia Marco, Guillem Duran i Arnau Duran. Els resultat van ser molt bons ja que es va aconseguir dues terceres i una primera posició.

En la categoria sots-15 masculina tant Guillem Duran com Arnau Duran van poder-se classificar pel quadre final després de superar amb èxit la fase de grups. Tot i això Guillem Duran va caure a quarts de final contra el segon cap de sèrie del torneig, mentre que Arnau Duran, després de superar les rondes prèvies, va caure en semifinals amb el primer cap de sèrie. En el dobles sots-15, on els dos jugadors formaven parella, van aconseguir arribar fins a semifinals on no van poder superar a la parella cap de sèrie, caient per 1-2 sets ajustats (18-21 el darrer). Per altra banda en la categoria sots-15 femenina, Natàlia Orensanz no va poder superar la fase de grups al guanyar només un dels dos partits que va disputar. En canvi, Clàudia Marco si que va poder passar aquesta fase i arribar fins a quarts de final on no va poder superar a la segona cap de sèrie del torneig. Finalment, en el dobles sots-15, on les dues jugadores garriguenques formaven parella, van aconseguir imposar-se a totes les seves rivals i guanyar d’aquesta manera la prova, imposant-se en la final per 2-0 sets.

Molt bons resultats en la 6ª prova del CN de categories inferiors

Els jugadors Guillem Duran i Arnau Duran recullint el trofeu

de primers en la modalitat de dobles masculí sots-15

Tots els jugadors catalans que van participar en aquesta prova.

D’esquerra a dreta, abaix amb el xàndal blau Natàlia Orensanz

i Clàudia Marco, a dalt, Arnau Duran (el segon) i Guillem Duran

(el cinquè).El passat cap de setmana dies 29 i 30 de novembre es va celebrar a Estella (Navarra) la sisena prova del Circuit Nacional de categories inferiors, on van participar els millors jugadors sots-15 i sots-17 d’arreu d’Espanya. En aquesta ocasió hi van participar un total de quatre jugadors del CESIB: Natàlia Orensanz, Clàudia Marco, Guillem Duran i Arnau Duran. Els resultat van ser molt bons ja que es va aconseguir una tercera i una primera posició.

En la categoria sots-15 femenina, Natàlia Orensanz i Clàudia Marco van caure a vuitens i quarts de final respectivament després de superar cadascuna el partits previs de grup. Tot i això, en el dobles, on formaven parella, van aconseguir arribar fins les semifinals on no van poder guanyar a les que més tard aconseguirien la primera plaça. En la categoria sots-15 masculina, Guillem Duran no va aconseguir passar de grup i Arnau Duran va aconseguir arribar fins a quarts de final després de superar els partits de grup i els vuitens. En el dobles, on formaven parella, van aconseguir guanyar la competició després de superar les rondes prèvies i guanyar en la final per 2-1 sets a la parella cap de sèrie del torneig.