Ja tenim INSTAGRAM!!!

El club ja té Instagram, on podreu veure algunes de les fotos dels campionats, moments, celebracions….

www.instagram.com/cesiblagarriga

Cap de setmana de competició!

Aquest cap de setmana els nostres jugadors han estat en plena competició.
Per una banda Oriol Bellot, Joan Solà, Guillem Duran, Jaume Puig, Joel Montoro, Ariadna Gallardo i Teresa Barberà han viatjat cap A França, Aix en Provence.
Per altre banda Paula Molins, Ariadna Montes, Ariadna Carreras, Julia Sanchez i Juan Carlos Vinagre van participar al circuit catalàAquest cap de setmana els nostres jugadors han estat en plena competició.
Per una banda Oriol Bellot, Joan Solà, Guillem Duran, Jaume Puig, Joel Montoro, Ariadna Gallardo i Teresa Barberà han viatjat cap A França, Aix en Provence.
Per altre banda Paula Molins, Ariadna Montes, Ariadna Carreras, Julia Sanchez i Juan Carlos Vinagre van participar al circuit català de Granollers i al TTR sub-15 i sub-19.

Cap de setmana de competicions!

Aquest cap de setmana els nostres jugadors han estat en plena competició.
Per una banda Oriol Bellot, Joan Solà, Guillem Duran, Jaume Puig, Joel Montoro, Ariadna Gallardo i Teresa Barberà  han viatjat cap a França, Aix en Provence.
Per altre banda, Paula Molins, Ariadna Montes, Ariadna Carreras, Julia Sanchez i Juan Carlos Vinagre van participar al circuit català de Granollers i al TTR sub-15 i sub-19.

El torneig que es va disputar a Aix, és un dels campinats que el club sempre va pel seu gran nivell i organització del campionat. Els nostres jugadors van fer un gran paper, on cal destacar la segona posició de l’Oriol Bellot.

IMG-20151018-WA0002[1] IMG-20151018-WA0007[1] IMG-20151018-WA0009[1] IMG-20151018-WA0020[1] IMG-20151019-WA0002[1] IMG-20151019-WA0008[1] WP_20151017_20_43_49_Pro[1]

 

 

En el TTR sub -15, van participar Paula Molins i Júia Sanchez. Paula Molins va obtenir la medalla de plata. Júlia Sanchez no va poder passar de grups tot i fer uns grans partits. Ambdues van jugar juntes, en el dobles femenins, obtenint una merescuda medalla d’or.

Per altre banda en el circuit català, Ariadna Carreras i Ariadna Montes van ser semifinalistes en el individual femení C. En el dobles femenins també van quedar semifinalistes.

En el individual masculí C, Juan Carlos Vinagre no va poder passar de grup tot i fent un gran paper.

MOLTES FELICITATS A TOTS ELS JUGADORS I A SEGUIR LLUITANT!

Primera jornada de la lliga de clubs

El cap de setmana del 10 d’octubre els nostres jugadors (Oriol Bellot, Guillem Duran, Martí Rodrigo, Iliana Martínez, Teresa Barberà i Ariadna Gallardo) va disputar a Viladescans la primera jornada de la lliga de clubs de segona divisió. tots sis van fer un gran paper donant les dues primeres victòries al CESIB.
Primer encontre contra Bellaterrra: 6-1
Segon encontre contra Granollers: 5-2

Enhorabona a tots i a seguir lluitant!