Els veterans estan fent bon paper

image

Miquel Abril i Francesc Jordana

Demà diumenge juguen quarts de final el Miguel i el Francesc en dobles A2, el Roger i el Xavi en dobles A1 i el Roger en A1. Sort a tots!

El Xavi i el Roger han finalitzat la competició amb uns dignes quarts de final en un partit molt disputat sobretot al primer set. En A2 el Miguel i el Francesc ja s’han plantat a semifinals després de guanyar el seu partit a 3 sets. Felicitats!

Els Veterans de La Garriga camí de Mao.

Aquest cap de setmana es disputa a Mao el Campionat d’Espanya Veterà de Bàdminton. El CESIB hi estarà representat per els Jugadors Miquel Abril, Francesc Jordana, Roger Maynou i Xavi Mena. Sort.
D’altre banda l’estment arbitral Garriguenc també serà a Mao.

Unes vacances de Setmana Santa ben merescudes

El passat dissabte 16 d’Abril el nostre poble va acollir l’11a prova del Circuit Català de bàdminton. Tot i que aquest any el Torneig de La Garriga es va disputar en dues jornades (la primera va tenir lloc els dies 2 i 3 d’Abril), en totes dues hi ha hagut un gran nombre de participants a causa del gran renom que té el nostre torneig. Per aquest mateix fet, no era estrany trobar-hi jugadors estrangers o de la resta de l’estat. El nostre club, el CESIB de La Garriga, va participar-hi amb un total de 25 jugadors i jugadores.


A la categoria d’Individual Femení sub-9 Paula Molins va aconseguir quedar en una disputada tercera posició. Per altra banda, en els Dobles Masculins sub-13 l’Adrià Clavell i el Pol Grau van aconseguir arribar a les semifinals mentre que l’Eduard Aranda i el Pau Brunat es van quedar a quarts de final, on van ser derrotats per la parella guanyadora.
A la categoria sub-15, la Paula Fabregat va aconseguir quedar segona a l’Individual Femení i la seva companya Yharé Solano es va quedar en la tercera posició. A més, la Paula, formant parella amb la seva germana Gina va quedar en la tercera posició als Dobles Femenins. Altrament, la parella formada pel Martí Rodrigo i el Borja Santano va aconseguir arribar a la semifinal dels Dobles Masculins, on van perdre en un partit molt ajustat per 1 set a 2.
A l’Individual Masculí C el Sergi Soldevila i el Jordi Nadal van aconseguir arribar a la final, on es va imposar el Sergi per un igualat resultat de 2 sets a 1. Aquests dos jugadors, que formaven parella a la categoria de Dobles Masculí C, van aconseguir arribar a la semifinal, on van perdre de molt poc contra els guanyadors.
Finalment, als Dobles Femenins A, la parella formada per la Teresa Barberà i la Tamara Ojeda va aconseguir arribar a la semifinal, on van ser eliminades per les campiones del torneig.
Cal felicitar a tots els jugadors i jugadores pels grans resultats que van obtenir i pels esforços que van dedicar a l’hora de jugar. A més, també hem de felicitar l’organització del torneig, que amb totes les ganes que va posar en aquesta competició, va aconseguir que la jornada fos rodona.

Circuit Estatal sub13 i sub 17 a la Garriga

Es disputen avui les semifinals i finals del torneig de categories inferiors sub13 i sub17 al Pavelló de can Noguera. L’Arnau Duran segueix amb opcions a les semifinals i en dobles iguament (fent parella amb el Guillem Duran) amb opcions a arribar a la final.

Durant la jornada d’ahir els participants del CESIB, tot i fer un bon paper, no van poder classificar més jugadors per a les fiinals d’avui.(Actualització 14:00h) L’Arnau Duran ha guanyat la final de la categoria IM sub17 i en dobles també s’han proclamat campions amb el Guillem! Felicitats!!

Totes les fotografies del torneig aquí!