Circuit Nacional categories inferiors a Alfajarín i Circuit Català a Salt

Aquest cap de setmana els nostres jugadors també han tingut competició.

Alguns dels jugadors del club han viatjat a Alfajarín. Entre ells hi havia el Sergi Soldevila, el Martí Rodrigo, en Joan Solà i l Oriol Bellot, acompanyats pel Francesc Jordana.

Als individuals masculins en Sergi i l’Oriol no van aconseguir passar de grups mentre en Joan i el Marti van caure a vuitens de final davant d’uns jugadors molt forts.

Als dobles masculins el Sergi i el Marti van perdre contra els caps de serie número 1 a quarts de final després de dos emocionants sets. El Joan i l’Oriol van aconseguir arribar a les semifinals on van perdre després d’un partit molt ajustat (21-17/23-21).

Amb aquests bons resultats segur que els nostres jugadors aconseguiran pujar posicions al rànquing per poder aconseguir l’objectiu de la temporada, el campionat d’Espanya de la categoria.

 

Per altra banda, Joel Montoro, Oriol Datzira, Pau Brunat, Emma Solà, Paula Molins, Ariadna Carreras, Yhare Solano, Eduard Guerr i Pol Castelló, es van desplaçar fins a Salt.

Eduard Guerra i Pol Castelló van obtar la segona posició del dobles masculins sub-15.

Ariadna Carreras i Emma Solà també van aconseguir la segona posició en el dobles femenins sub-17.

Paula Molins va quedar primera classificada en l’individual femení sub-13/ sub-15 guanyant la final contra la seva companya de club Ariadna Carreras.

Joel Montoro també van aconseguir una segona posició en l’individual masculí A-B-C.

 

Enhorabona a tots els jugadors del club!!!!!!

Competicions del Cap de setmana!

Aquest cap de setmana, els nostres jugadors han participat en diferents competicions.

Un primer grup ha viatjat a Guadalajara per disputar un Master Sub 19. En aquest torneig hi ha hagut una participació molt alta amb jugadors estrangers. Han viatjat en Sergi Soldevila, en Joan Solà, el Martí Rodrigo i l’Oriol Bellot, acompanyats de l’Ignasi Saladrigues.

altAqJNZNDkyqd0T1YHmOuymjG-jEgzvNqvW460TXyynJr3

Els nostres jugadors han participat tant a individuals com a dobles. A individuals tant en Joan, el Sergi i l’Oriol no han pogut superar la ronda dels grups tot i haver desplegat el seu millor joc. En canvi, el Martí va poder passar la primera ronda, peró va perdre a vuitens en un partit molt ajustat.

altAuAbU-iFcu9rCywGLwKevB_lDlSOcRnbgnCjJLUcSGSC

altAvrQw40pAL32Jpkcppb3VouLE36qkMbraF_tz4GeGliK
Als dobles les dos parelles del club van aconseguir passar la primera ronda de grups. En Sergi i el Martí van perdre a vuitens de final contra una parella de jugadors portuguesos. En canvi, el Joan i l’Oriol han pogut arribar a semifinals, on han perdut en un tercer set molt ajustat.

altAojVNN0-VmxSJzWKpTAILDOgMm6Lty82DEYnP1dIdvGV
Aquests mateixos jugadors es desplaçaran a Alfajarín d’aquí a dues setmanes en un màster Sub 19.

 

Per altra banda a Granollers hi havia el TTR Absolut, on Arnau Duran i Guillem Duran van participar. En individuals tots dos van arribar a la semifinal, on tot i lluitar molt, no van poder vencer els seus adversaris. Arnau fent parella amb Marc Gallardo, de Granollers, van disputar la final contra Abel Hernandez, de Bellaterra, i Eric Navarro, de Palma on van aconseguir la plata amb tres sets molt igualats (8-21 / 21-16 / 21-16). Guillem va jugar el dobles mixtes amb Ariadna Gallardo, de Granollers, on van aconseguir una tercera posició.

En el mateix pavelló també es feia el Circuit Català, on van participar Oriol Datzira i Pau Brunat. Pau Brunat va aconseguir un doble or, en individual i en dobles masculí fent parella amb l’Oriol Datzira. l’Oriol en l’individual no va poder passar de grup tot i fer uns partits molt ajustats.

altAtleTjD_Dy5W8quot86DaimdYQZ77hZ22O0_CqNduHOq

I per últim en Jaume Puig, Joel Montoro, Iliana Martínez i Teresa Barberà, es van desplaçar fins a Narvonne, França.  Però, per causes meteorológiques van anular la competició i no van poder finalitzar el torneig.

altAjvNqFZ8yGjIw-6jo2mNhTXIp7BAW0yPrQTx4UzBY7A- altAscMmjq_SeFHMpBUillOywZlQYvFuy06YnrrNrsx-PDF  altAu0sxqAcEFSGjPiSBIjsv5wdt-ylaMajZfwpM7bh6E70  altAuaEytbALY-wLDmICBor-_pnHtgBgJ__ZLbE34yeOvXc

 

A tots moltes felicitats per les vostres competicions!!!!