Segon escolar de la temporada!!!

Aquest cap de setmana, sis dels nostres jugadors d’iniciació han participat en el segon escolar al pavelló de Can Noguera de La Garriga.

image

Aquest cap de setmana hi ha hagut molta participació d’arreu del nostre entorn, han vingut jugadors de Terrassa, Bellaterra, Les Franqueses, Cardedeu, Osona i La Garriga.
Els nostres jugadors han estat tots molt bé en el terreny de joc, tenint en compte que molts d’ells és el seu primer torneig.

MOLTES FELICITATS A TOTS!!!

Resultats del Campionat Nacional sub-13 i sub-17 a Estella

Els quatre jugadors i el tècnic ja són a casa!!

En aquest circuit de categories inferiors han participat 134 jugadors de tot Espanya.
Els nostres jugadors han disputat partits ajustats i de difícil superació, però han donat el seu millor joc per poder guanyar tots els partits disputats.

20121126-181302.jpg

En l’individual Martí Rodrígo i Sergi Soldevila han fet tot el possible per poder passar de grup però els seus rivals han aconseguit la victòria. Per altre banda Oriol Bellot i Joan Solà han disputat els seus partits de grup satisfactòriament. On han arribat a vuitens de final.

En els dobles Martí i Sergi han lluitat al màxim en el seu grup, sense tenir molta sort. I els seus companys Oriol i Joan han aconseguit una vuitena posició, no guanyant el seu partit amb els campions del campionat.

Tot i els resultats felicitem els nostres jugadors pel seu paper en aquest circuit a Estella!!!

FELICITATS NOIS!!!!

Circuit Nacional sub-13 i sub-17

Aquest cap de setmana, quatre dels nostres jugadors viatjaran fins a Estella, Navarra, per competir en el 5é Circuit nacional de categories inferiors.

image

Oriol Bellot, Martí Rodrígo, Joan Solà i Sergi Soldevila.

Tots jugaran a la modalitat de Individual sub-17 i també en dobles masculins de la mateixa categoria. Les parelles són: Oriol Bellot – Joan Solà, Martí Rodrígo – Sergi Soldevila

MOLTA SORT A TOTS QUATRE!!!!!!!!!

image

Circuit Nacional sub-15 i sub-19 a Cerdanyola

Aquest dissabte dia 10 de Novembre, els jugadors i jugadores del Club de Bàdminton de La Garriga, han participar al 4rt Circuit Nacional sub-15 i sub19 a Cerdanyola del Vallès.

image

Han anat a jugar 7 jugadors (Pol Bellot, Pau Brunat, a categoria sub-15 i Martí Rodrigo, Sergi Soldevila, Oriol Bellot, Arnau Duran i Guillem Duran a la categoria màxima d’aquest circuit) i a arbitrar 5 persones del nostre club, quatre d’ells en pràctiques, (Oriol Bellot, Martí Rodrígo, Sergi Soldevila i Albert Llimargas) ja que van aprovar l’examen teòric fa un parell de setmanes, l’altre arbitre, ja una veterana en aquest camp, Teresa Barberà.

image

En aquest circuit Han participat 66 jugadors de tot espanya. Pels jugadors del nostre club ha anat bastant bé ja que hem aconseguit 3 medalles d’or i una de plata.

Arnau Duran campió en individual masculí sub-19
Arnau Durán i Blai Ramírez (Granollers) campions dobles masculí sub-19
Guillem Duran i Ariadna Gallardo (Granollers) campions dobles mixtes sub- 19
Guillem Duran i Iñigo Urra (Estella, Navarra) subcampions dobles masculí sub-19
image

Els partits han estat molt i molt interessants, ja que els contrincants no eren coneguts i eren diferents estils de joc. Tots els partits han estat jugats amb moltes ganes i molt entusiasme, però alguns jugadors no han aconseguit arribar al podi perquè com hem dit abans els jugadors eren diferents de l’habitual.

Tot i això s’ha de felicitar a tots els jugadors per la seva participació. També hem d’agrair a tots els àrbitres perquè sense ells el campionat no hagués estat possible de fer.

Felicitats a tots els jugadors i arbitres en pràctiques!!!!!!!!

Resultats del torneig disputat a França

Aquest cap de setmana, com ja hem comentat, els jugadors del Cesib de la Garriga han anat a jugar un torneig internacional a Aix en Provence, França. El torneig a acollit gairebé 400 jugadors, i s’han disputat més de 1000 partits a cinc pavellons diferents. El torneig contava amb jugadors classificats en el top 20 del rànquing Mundial i Olímpics.
Els jugadors que han participat són: Teresa Barberà, Oriol Bellot, Arnau Duran, Giullem Duran, Martí Rodrigo, Joan Solà i Sergi Soldevila, i com a técnic Ignasi Saladrigas.

A la categoria D masculina, Oriol Bellot, va aconseguir vèncer la seva modalitat a dos sets. Aquesta mateixa categoria, Joan Solà i Sergi Soldevila, no van poder passar de la ronda de vuitens de final. Mentre que el Martí Rodrigo no va aconseguir passar de grup, tot i lluitar molt en els seus partits.

20121104-235920.jpg

A la categoria B masculina, Guillem Duran, va aconseguir passar la fase de grups fent tres partits força igualats i no va poder superar la ronda de vuitens de final al caure derrotat en un partit molt ajustat a tres sets.

A la categoria B femenina, Teresa Barberà, es va trobar amb unes rivals molt ben preparades i no va poder pasar de grup, tot i disputar partits molt igualats.

Pel que fa a la categoria mixtes B, Guillem i Teresa, van jugar tres partits molt ajustats cadascun a tres sets, però amb la mala fortuna de no poder guanyar-ne cap d’un d’ells.

L’Arnau Duran, va jugar a la categoria A, aconseguint un meritòri tercer lloc. No va aconseguir guanyar les semifinals en un partit disputat, a dos sets, contra el que seria el guanyador de la competició.

Per últim el dobles masculí A, Arnau Duran i Damien Socchi, del club local, es van proclamar campions de la seva categoria, resolent una final d’infart, on el segon set es va decantar cap a la parella Duran – Socchi per un 28-26, ja havent guanyat el primer set a 21-19.

20121104-235740.jpg

MOLTES FELICITATS A TOTS ELS JUGADORS!!!!!!

image

 

Sortida a França

Avui dia 2 de Novembre de 2012, alguns jugadors del club es dirigeixen cap el primer esdeveniment internacional de la temporada. En aquesta ocasió el poble a on compartiran és Aix en Provence, França.
Els jugadors es senten molt preparats,  després d’una óptima pretemporada.
Els tècnics del club han dit “creiem que aquesta competició és important per adquirir bon ritme de competició”.
Per altre banda els jugadors es veuen en condicions d’assolir uns resultats satisfactoris amb conseqüència amb el seu nivell.

És un torneig amb  història, ja que és el 25é aniversari.  És el primer cop que el club participa. Aquest any hi ha gaire bé 400 jugadors inscrits del sud de França i algunes regions d’Europa.  El torneig és organitzat per el club de la ciutat,  el qual té més de 100 membres a les seves files.
Esperem que els hi vagi molt bé!!!!

image

D’esquerra a dreta: Martí Rodrigo, Sergi Soldevila, Joan Solà, Oriol Bellot, Arnau Duran, Guillem Duran, Ignasi Saladrigues i Teresa Barberà.