Bons resultats en el Torneig Internacional de la Ciutat d’Auch

El passat cap de setmana dies 28 i 29 de març de 2009 el CESIB va organitzar una sortida per participar en el Torneig Internacional de la Ciutat d’Auch (França). En total hi van participar nou jugadors garriguencs: Teresa Barberà, Natàlia Orensanz, Clàudia Marco, Jaume Puig, Arnau Duran, Guillem Duran, Arnau Fornés, Ignasi Saladrigas i Roger Maynou. Els resultats van ser bons al aconseguir cinc semifinalistes i una segona posició.

En la categoria C masculina, Arnau Duran i Arnau Fornés van aconseguir passar la fase de grup al superar els seus correponents partits. En el quadre final, Duran va caure en semifinals mentre que Fornés va aconseguir arribar fins la final, on no va poder superar el seu rival quedant en la segona posició final. Per altra banda, en la categoria femenina, tant Natàlia Orensanz en la D, com Clàudia Marco en la C i Teresa Barberà en la B van aconseguir arribar a les semifinals de les seves respectives categories, superant amb èxit totes les fases prèvies. Finalment en el dobles femení C, on Natàlia Orensanz i Clàudia Marco formaven parella, van aconseguir arribar fins les semifinals.

Molts bons resultats en el darrer Campionat de Catalunya

El passat diumenge 22 de març de 2009 es va celebrar a Argentona el Campionat de Catalunya sots-9, sots-15 i sots-19, l’últim de la temporada. En total hi van participar set jugadors de la Garriga: Tamara Ojeda, Clàudia Marco, Natàlia Orensanz, Arnau Fornés, Joan Solà, Guillem Duran i Arnau Duran. Els resultats van ser molt bons ja que es van aconseguir tres terceres posicions, tres subcampionats i cinc campionats.

En el individual femení sots-15, Clàudia Marco va quedar en la tercera posició després de caure per 1-2 sets en les semifinals. Tot i això, va aconseguir proclamar-se campiona del dobles femení juntament amb la seva companya Natàlia Orensanz, guanyant la final per 2-1 sets. En la categoria masculina sots-15, Arnau Duran va aconseguri un doblet, primer va superar en el individual masculí al seu company Guillem Duran a la final per 0-2 sets. Després en el dobles maculins, on tots dos jugadors formaven parella, van aconseguir proclamar-se campions, guanyant la final per 2-0 sets. A més els éxits no es van acabar aquí per aquests dos jugadors ja que van aconseguir quedar segons en el dobles sot-19 on només van perdre la final per 0-2 sets.

A més en la categoria sots-19, Arnau Fornés va aconseguir quedar subcampió en el individual masculí després d’arribar a la final, on va caure per 0-2 sets. Per altra banda, el jugador garriguenc també va aconseguir la tercera posició en el dobles masculí formant parella amb un jugador de Cerdanyola del Vallès i també la tercera posició en el dobles mixtes formant parella amb la seva companaya Tamara Ojeda. Finalment en la modalitat femenina sots-19, Tamara Ojeda va aconseguir un altre doblet, al proclamar-se campiona tant en la modalitat d’individual com en la modalitat de dobles, formant parella amb Clàudia Marco, aconseguint ambdues victòries finals per 2-0 sets.

Molt bons resultats en el Trorfeu Cincomarzada

El passat cap dissabte dia 7 de març de 2009 es va celebarar a Saragossa la tercera prova del circuit aragonès puntuable pel rànking nacional on en total van participar-hi més de cent jugadors de tota la geografia espanyola. En aquesta sortida, organitzada pel CESIB, hi van participar un total d’onze jugadors garriguencs: Teresa Barberà, Clàudia Marco, Tamara Ojeda, Natàlia Orensanz, Xavier Mena, Ignasi Saladrigas, Arnau Duran, Guillem Duran, Arnau Fornés i Jaume Puig. Els resultats van ser molt bons, sobretot en la categoria femenina on es van aconseguir una tercera i una segona posició.

En la categoria masculina només van aconseguir jugar en el quadre final Ignasi Saladrigas, Jaume Puig i Arnau Fornés, tot hi això cap d’ells va poder superar aquesta primera ronda final corresponent als trentadosens de final. En la categoria femenina Natàlia Orensanz i Clàudia Marco van aconseguir arribar fins als quarts de final del dobles femení on van caure per 0-2 sets. Per altra banda, la parella formada per Teresa Barberà i Tamara Ojeda van guanyar tots els partits prèvis fins arribar a les semifinals on no van poder superar les seves rivals al perdre per 0-2 sets. En el individual, tant Teresa Barberà com Clàudia Marco després de superar les rondes prèvies van aconseguir arribar fins els quarts de final on van caure 0-2 sets, mentre que Tamara Ojeda va lograr arribar fins la final del torneig on no va poder superar la cap de sèrie número u al caure per 0-2 sets, quedant d’aquesta manera segona.