Bons resultats dels jugadors del CESIB al Circuit Català de Salt

Aquest diumenge 30 de febrer es va disputar la vuitena prova del Circuit Català de bàdminton a Salt, Girona. El nostre club, el CESIB, hi va participar amb un total de vuit jugadors: Oriol Bellot, Pol Bellot, Josep Bellot, Marc Marfany, Borja Santano, Joan Solà, Sergi Soldevila i Cristian Zapatero.
A la categoria individual masculí sub-15 encara que el Marc i al Borja no van aconseguir passar de la fase de grups, el Pol sí que ho va fer tot arribant a la semifinal on va perdre per un resultat molt ajustat. Al dobles masculí sub-15 – sub-13 la parella que formaven el Marc i el Pol va aconseguir arribar fins a la final, tot obtenint una medalla de plata molt treballada.
Per altra banda, a l’individual masculí C tot i que el Josep no va poder passar de la fase de grups per molt poc el Sergi va aconseguir arribar a la final, en la que va perdre per 1 a 2 sets, un resultat molt ajustat. Al dobles masculí C el Borja i el Sergi van aconseguir arribar a la semifinal després de superar uns quarts de final molt disputats.
Altrament, a l’individual masculí A-B el Cristian va quedar en primer lloc després d’haver derrotat l’Oriol a la final i el Joan a la fase de grups. Al dobles masculí B la parella formada per l’Oriol i el Joan va aconseguir el primer lloc.
En resum, resultats boníssims que cal mantenir al llarg de la temporada.

Bons resultats en el Campionat de Catalunya

El passat diumenge 23 de Gener el nostre poble va acollir el Campionat de Catalunya sub-11 i sub-19, que es va disputar al pavelló de Can Noguera. En aquest torneig, que aplega un gran nombre de bons jugadors, hi va participar un total de vuit jugadors del CESIB: Oriol Bellot, Arnau Duran, Guillem Duran, Clàudia Marco, Natàlia Orensanz, Guillem Samblas, Joan Solà i Sergi Soldevila.
En l’individual masculí sub-19 el Sergi, l’Oriol, el Guillem S. i el Joan no van poder passar de grups tot i jugar molt bons partits. Els que sí que van passar de grups van ser el Guillem D, que es va quedar a les semifinals després de perdre contra el guanyador de la categoria, i l’Arnau, que va perdre la final per un resultat molt ajustat. Per altra banda, a l’individual femení sub-19 ni la Natàlia ni la Clàudia van poder passar de grups per molt poc.
Altrament, als dobles masculins sub-19 la parella formada pel Sergi i el Guillem S. no va poder passar de la semifinal en perdre contra els primers classificats. En canvi, l’Arnau i el Guillem D. Van aconseguir arribar fins a la final, on van perdre en un partit molt ajustat per 1 a 2 sets. Finalment, als dobles mixtes sub-19 el CESIB va quedar-se amb els dos calaixos més alts del podi ja que la Claudia i l’Oriol van quedar primers i la Natàlia i el Joan segons.
En resum, resultats molt bons i encara més tenint en compte que tots els jugadors del CESIB jugaven en una categoria més alta del que els corresponia per edat.

Tornada de vacances

Després d’una bona arrancada de temporada i havent tingut unes vacances ben merescudes, ara ens toca tornar a la feina. Al CESIB ja hem començat els entrenaments amb més força i ganes que mai i amb els ulls ja posats en les properes competicions, que no queden gaire lluny. Tot i que ja hagi començat la temporada mai no és prou tard per provar el bàdminton, per tant, esteu convidats a venir.
Pel que fa a les competicions comencem a bon ritme ja que el proper diumenge 23 de Gener el nostre poble acollirà el Campionat de Catalunya sots-11 i sots-19, que es disputarà al pavelló de Can Noguera durant el matí. Aquest torneig, on hi participarà un bon nombre de jugadors del CESIB és una bona oportunitat per veure jugadors de primera línia a Catalunya i veure bons partits. Així doncs, també hi esteu tots convidats.

Medalla de bronze pel CESIB al CN d’Alfajarín

El passat cap de setmana 11 i 12 de Desembre es va disputar a Alfajarín, Aragó, un campionat puntuable pels rànquings espanyols sots-15 i sots-19. Fins allà s’hi van desplaçar un total de cinc jugadors del CESIB: Oriol Bellot, Arnau Duran, Guillem Duran, Joan Solà i Sergi Soldevila.
En la modalitat d’individual masculí sots-15 el Sergi i l’Oriol no van poder passar de grups per molt poc tot i jugar partits molt ajustats. Per altra banda, el Joan va aconseguir arribar fins als vuitens de finals, on va ser eliminat en perdre per 2 sets a 0. En la modalitat de dobles el Sergi, que formava parella amb un jugador del CB Pitius, no va poder passar de la fase de grups. Per altra banda, la parella formada per l’Oriol i en Joan va aconseguir arribar fins a quarts de final, on van ser derrotats pels que serien els segons classificats del campionat.
Altrament, en la categoria d’individual masculí sots-19, l’Arnau va aconseguir arribar fins a la semifinal, on va ser eliminat pel campió del torneig. En canvi, el Guillem no va poder passar dels quarts de final en perdre amb l’altre finalista del torneig.
En definitiva, s’han obtingut uns molt bons resultats.