Bon paper del CESIB al Rànquing de Palamós

Aquest diumenge 23 de maig s’ha disputat el penúltim torneig puntuable pel rànquing català. Palamós ha estat la ciutat amfitriona. Els jugadors del CESIB hi han fet un molt bon paper. En la màxima categoria, la categoria A-B, el Cristian Zapatero va guanyar la final contra el també jugador del CESIB Roger Maynou fent un ple per al nostre club en aquesta categoria.
En la categoria individual Masculí C l’Oriol Bellot va perdre en semifinals per un resultat molt ajustat en 2 sets contra el Javier Royo, de Lleida.
Pel que fa a la categoria D masculina cal destacar el Sergi Soldevila, que va perdre la final en 3 disputats sets contra el Daniel Muñoz al qual ja havia derrotat en la fase de grup. En aquest partit va pesar molt el fet de jugar contra un mateix rival el mateix dia. Per la seva banda en semifinals el campió es va desfer en tres igualats set del nostre jugador Guillem Samblas, que també va fer un magnífic paper.

Campionat d'Espanya s15

Aquest divendres, dissabte i diumenge hem estat a Tordesillas (Valladolid) al Campionat d’Espanya Sots-15 i que tenim molt bons resultats (de fet els millors del club de moment en un campionat d’Espanya).

L’Arnau Duran i Guillem Duran van quedar sots campions d’Espanya en dobles masculí; després d’haver guanyat tots els partits amb molta solvència (les semifinals de manera molt clara contra els caps de sèrie num 2 del torneig). Diumenge es van trobar amb una parella molt forta a la final (cap de serie 1), que malgrat portar la iniciativa en el joc durant tot el partit no van aconseguir doblegar. Al final van perdre per 21-17 i 21-18.

En individual, Arnau Duran va arribar fins a semifinals, havent de disputar alguns partits complicats per arribar-hi. Les semifinals van ser un dels partits més disputats del dia, on el jugador gallec (que després es proclamaria campió del torneig guanyant la final de manera clara) va fer-se amb la victòria per 2 sets a 1 (21-14, 13-21 i 21-14), en un partit que es va acabar decidint per petits detalls, i on l’Arnau va tenir sempre opcions de victòria. Per la seva part, en Guillem Duran va arribar fins a una ronda abans, a quarts de final, on no va poder guanyar el que seria l’altre finalista del torneig. Va perdre 2 igualats sets a zero, 21-18 21-18. També hi va participar l’Oriol Bellot que va caure en segona ronda en la seva primera participació en un campionat d’Espanya.

Moltes felicitats a tots!

Més informació a
http://www.badminton.cat/docs/ces15.pdf
http://www.badminton.es