Circuit Català a Roda de Ter

El passat diumenge 10 de novembre els nostres jugadors, Oriol Bellot, Pol Bellot, Pau Brunat, Oriol Datzira, Adrià Serrano, Jaume Puig, Joan Solà, Joel Montoro, Martí Rodrígo i Sergi Soldevila van anar a competir a Roda de Ter.

image

En individual els germans Bellot i l’Oriol Datzira van ser els únics en arribar a fase abançades de la competició. L‘Oriol Bellot va quedar-se a semifinals on va caure tot i haver demostrat que comença la temporada amb molta força i moltes ganes de guanyar competicions.
image

L’Oriol Datzira va guanyar la seva categoria, havent de suar força i desplegant un molt bon joc i unes ganes molt grans de seguir avançant i millorant dia a dia.
D’altre banda els altres jugadors en individual no varen ser capaços de classificar-se tot i que van tenir bones sensacions en els partits.

En dobles masculí, la parella Pol Bellot i Joel Montoro van guanyar còmodament els seus dos primers partits assegurant-se jugar la final contra la parella de Bellaterra. Es van imposar en el primer set per una gran diferència de punts, però en el segon set van confiar-se i van cometre molts errors no forçats que els seus rivals vàren sapiguer aprofitar molt bé i forçar un tercer set on es decidiria tot. Finalment van caure al tercer set tot i millorar el seu joc, però no van ser-hi a temps de remontar i van acabar segons.
D’altre banda en Pau amb la seva parella va quedar-se a fase del grups ja que no s’entenen i van tenir moltes dificultats per desplegar un bon joc.

image

image

image

Aquesta competició va ser molt positiva, agafant ritme partit a partit!!!!