El CESIB obté bons resultats al campionat de Catalunya universitari

El passat dissabte 19 de març es va disputar el campionat de Catalunya universitari de bàdminton a Roda de Ter. Els jugadors del CESIB, Arnau Fornés i Víctor Redondo, van competir en la modalitat d’individual masculí i dobles masculí representant a la Universitat Politècnica de Catalunya.

En l’individual, l’Arnau va perdre en la final davant d’un molt competitiu Raul Bola (Universitat de Barcelona), tot i així va obtenir una segona plaça que li dona dret a competir en el campionat d’Espanya universitari que es disputarà dels dies 11 al 13 d’abril a Valladolid. En la modalitat de dobles la parella formada pel mateix Arnau Fornés i en Víctor Redondo van aconseguir la primera plaça, proclamant-se així campions de catalunya universitaris per primera vegada.

Esperem que es puguin repetir els resultats en el campionat d’Espanya!

Nou cap de setmana d’activitat atlètica. La Vall del Congost ens espera.

Aquest diumenge es cel.lebrarà la cursa de muntanya més dura d’espanya i el CESIB hi serà representat. Ànims nois!

L’activitat del CESIB no s’atura

image

Avui la seccio d’atletisme del club aterra a Calella de Palafurgell. Bona cursa nois!!

21a posició de 41 equips. 1h32min felicitats!!!

Grans parelles al Campionat de Catalunya Veterà i sub15

image

Grans parelles al Campionat de Catalunya Veterà i sub15

Disponibles les convocatòries dels tornejos a la Garriga

Ja estan disponibles a la web de FESBA i la FECAB les convocatòries per al dos tornejos que organitza el CESIB el proper mes d’abril. D’una banda el torneig sub15 i sub19 puntuable per circuit estatal que es disputarà el 2 i 3 d’abril i de l’altra el torneig puntuable per al rànquing d’Espanya Absolut de 4* i el Circuit Català de 3* que es diputaran simultàniament el dia 16 d’abril.

Us esperem a tots com cada any!