El CESIB obté bons resultats al campionat de Catalunya universitari

El passat dissabte 19 de març es va disputar el campionat de Catalunya universitari de bàdminton a Roda de Ter. Els jugadors del CESIB, Arnau Fornés i Víctor Redondo, van competir en la modalitat d’individual masculí i dobles masculí representant a la Universitat Politècnica de Catalunya.

En l’individual, l’Arnau va perdre en la final davant d’un molt competitiu Raul Bola (Universitat de Barcelona), tot i així va obtenir una segona plaça que li dona dret a competir en el campionat d’Espanya universitari que es disputarà dels dies 11 al 13 d’abril a Valladolid. En la modalitat de dobles la parella formada pel mateix Arnau Fornés i en Víctor Redondo van aconseguir la primera plaça, proclamant-se així campions de catalunya universitaris per primera vegada.

Esperem que es puguin repetir els resultats en el campionat d’Espanya!

Disponibles les convocatòries dels tornejos a la Garriga

Ja estan disponibles a la web de FESBA i la FECAB les convocatòries per al dos tornejos que organitza el CESIB el proper mes d’abril. D’una banda el torneig sub15 i sub19 puntuable per circuit estatal que es disputarà el 2 i 3 d’abril i de l’altra el torneig puntuable per al rànquing d’Espanya Absolut de 4* i el Circuit Català de 3* que es diputaran simultàniament el dia 16 d’abril.

Us esperem a tots com cada any!