En Guillem Duran i l’Arnau Duran es proclamen subcampions d’Espanya sots-15A l’esquerra, Arnau Duran i Guillem Duran (subcampions

d’Espanya del dobles masculins sots-15)Els passats dies 15, 16 i 17 es va celebrar a A Estrada (Pontevedra) el Campionat d’Espanya sots-15 on hi van participar quatre jugadors del CESIB: Natàlia Orensanz, Clàudia Marco, Guillem Duran i Arnau Duran. Tots els jugadors van mostrar un gran nivell de joc obtenint uns molt bons resultats.

En el individual femení, Natàlia Orensanz no va poder superar el primer partit de la prèvia al caure per 0-2 sets. Per altra banda, Clàudia Marco tot i superar la primera ronda del quadre final, no va poder aconseguir la victòria en la segona ronda, al caure per 0-2 sets. En el dobles femenins, on les dues jugadores formaven parella, van aconseguir arribar fins els quarts de final després de superar les dues rondes prèvies, tot i això van caure per 0-2 sets. Per altra banda, en el individual masculí tant Arnau Duran com Guillem Duran van aconseguir arribar fins a quarts de final després de superar les dues rondes prèvies, tot i això tots dos van caure per 0-2 sets. En el dobles masculins, on el dos jugadors formaven parella, després de superar totes les rondes prèvies van accedir a la final on van caure per 0-2 sets contra els caps de sèrie del campionat, quedant d’aquesta manera subcampions d’Espanya sots-15.Molt bons resultats en l’última prova del Circuit Nacional de categories inferiors

El passat cap de setmana dies 9 i 10 de maig és va celebrar a Granollers la darrera prova del Circuit Nacional de categories inferiors, d’edats sots-15 i sots-17. En aquesta competició hi van participar un total de cinc jugadors del CESIB: Natàlia Orensanz, Clàudia Marco, Joan Solà, Arnau Duran i Guillem Duran. Els resultats van ser molt bons ja que els jugadors van aconseguir una tercera, tres segones i dos primeres posicions.

En el individual femení sots-15, Natàlia Orensanz va accedir a les semifinals després de quedar segona de grup, però no va poder superar la seva rival al caure per 0-2 sets, quedant en la tercera posició final. Per altra banda, en el individual masculí sots-15, tant Guillem Duran com Arnau Duran van quedar primers de grup i van superar les semifinals per 2-0 sets cadascú. Finalment, la victòria final se la va endur Arnau Duran al superar al seu company Guillem per 2-0 sets. En el dobles masculí sots-15, Joan Solà, que formava parella amb Oriol Bellot jugador del club Vilanova del Vallès, va aconseguir la segona posició al caure en la final per 0-2 sets. En la categoria sots-17, Natàlia Orensanz i Clàudia Marco van quedar en segona posició en el dobles femenins, al caure en la final per 0-2 sets. Per altra banda, en el dobles masculins, Arnau Duran i Guillem Duran és van proclamar campions al superar en la final als seus rivals per 2-0 sets.

El CESIB queda sisè en la fase d’ascens a la lliga nacional de clubs

El passat cap de setmana dies 2 i 3 de maig de 2009 es va celebrar al pavelló de Can Noguera de la Garriga la fase d’ascens a Primera Nacional. El CESIB va participar amb el seu equip format pels jugadors: Arnau Duran, Jaume Puig, Arnau Fornés, Ignasi Saladrigas, Tamara Ojeda, Teresa Barberà i Clàudia Marco. L’equip va quedar en la sisena posició final i, si no hi ha baixes d’última hora d’altres equips, no podrà participar l’any que ve a Primera Nacional, categoria on ha estat jugant aquest any.

L’equip garriguenc va quedar enquadrat en el grup D, on es va enfrontar a dos equips. En el primer encontre es va veure superat pel club Xàtiva B, caient d’aquesta manera per 3-4 punts. En el segon, va poder aconseguir la victòria al superar a l’equip Huesca per 2-5 punts. Amb una victòria i una derrota, l’equip es va poder classificar com a segon de grup, però només va poder optar de la cinquena a la vuitena posició. En aquesta eliminatòria final, l’equip garriguenc va aconseguir superar en les semifinals al club Jorge Guillén B per un ajustat 4-3 punts. Finalment, en la final de consolació l’equip del CESIB no va poder superar a l’equip de Triana al caure per 0-5 punts, quedant d’aquesta manera en la sisena posició final.