Els nostres Àrbitres al Master nacional de Cerdanyola

Aquest cap de setmana quatre dels nostres Àrbitres, Oriol Bellot, Sergi Soldevila, Martí Rodrigo i Teresa Barberà,
han estat al Master nacional sub-13 i sub-17 de bàdminton.
És la seva primera competició de la temporada!!

image

image

image

image

Resultats del torneig a Aix en Provence

Un cop finalitzat el Torneig Internacional de Aix en Provence, el podem valorar com a una competició profitosa per guanyar experiència. Cal destacar la medalla de bronze d’en Guillem Duran i en Thomas Popov (jugador francès d’origen Búlgar) en el dobles masculí A.

En la categoria D, cap dels nostres jugadors va poder superar la fase de grups, però tot i així van adquirir una gran experiència en la seva primera sortida fora de les nostres fronteres. En el dobles tampoc van poder passar de grup tot i jugar els partits a tres sets molt ajustats.

L’Oriol i l’Arnau Fornés van passar de grup, altrament en Jaume va fer tot el possible per passar de grup, tot i fer tots els partits a tres sets molt igualats. A la ronda de vuitens de final, l’Arnau va perdre a tres sets molt ajustats, l’últim d’ells 21-19. Per altre banda l’ Oriol va arribar a quarts de final, ronda que també a tres sets molt disputats (21-18/17-21/22-24). En la modalitat de dobles, l’Arnau Fornés i Guillaume Clarsis no van tenir la mateixa sort i no van passar de grup, en canvi en Jaume i l’Oriol van passar de grup amb partits molt ajustats i en els vuitens de final van perdre (21-14/21-12). Els tres jugaven a la categoria C. L’Arnau Fornés comenta: ” estic molt satisfet de la meva participació en aquest torneig i he complert les meves expectatives!”

En el dobles femení B, la parella Marion Clement – Teresa Barberà, no van poder passar de grup tot i jugar tres partits molt ajustats, encara que mai havien jugat juntes van adaptar-se en el joc i van poder guanyar un dels tres partits de grup.
En Guillem i la Teresa s’han quedat a la fase de grup. L’Entrenador comenta en exclusiva pel bloc:” no podem negar que estem decebuts per aquest resultat, però a la vegada convençuts de que en el proper torneig les coses aniran molt millor!!!”

En la categoria d’individual A, l’Arnau va passar de grup amb partits molt ajustats degut al alt nivell que hi havia en la seva categoria. Va perdre a vuitens de final de manera molt ajustada (21-19/22-20). En la modalitat de dobles en Guillem Duran i la seva parella Thomas Popovhan aconseguit un tercer lloc molt merescut.

Els entrenadors han valorat aquesta sortida dient que tot i ser un torneig d’inici de temporada, les sensacions són molt positives.

Felicitats a tots i seguiu entrenant!

20131026-210631.jpg

20131026-210740.jpg

20131026-210923.jpg

20131026-211052.jpg

Torneig internacional a Aix en Provence

Aquest cap de setmana vuit dels nostres jugadors, Pol Bellot, Joel Montoro, Arnau Fornés, Jaume Puig, Oriol Bellot, Arnau Duran, Guillem Duran i Teresa Barberà (súper estrella del club) es desplacen fins a Aix en Provence, França. Els atletes aniran acompanyats de dos entrenadors, Francesc Jordana i Ignasi Saladrigas. Els esportistes afrontaran la primera competició d’aquesta temporada en un torneig internacional d’Alt nivell i molta popularitat. L’any passat el club ja hi va participar i va fer un molt bon paper enduent-se cap a casa dues medalles d’or. El torneig ha registrat una participació de més de 500 jugadors i 150 clubs provinents de diversos països d’Europa.
A la categoria D els nostres representants són en Pol i en Joel. Pels dos jugadors aquesta és la seva estrena en un torneig internacional i esperen fer-ho al millor possibles. Dins de la mateixa categoria els dos jugadors faran parella al dobles. Ambdós comenten: “estem molt contents de poder participar a un torneig d’aquest nivell i creiem que podem fer un bon paper.
En Jaume, l’Oriol i l’Arnau Fronés seran els encarregats de dur el nom del club fins a la part més alta del podi a la categoria C. L’Oriol l’any passat va vèncer a la categoria D, i aquest any afrontarà el repte de repetir el mateix resultat en una categoria superior. En aquesta categoria en Jaume i l’Oriol faran parella al dobles mentre que l’Arnau ho farà amb un jugador francès. L’Arnau ha declarat que: ” estic molt il.lusionat perquè aquest torneig suposa el meu retorn a les pistes després de dos anys d’inactivitat.
La Teresa i en Guillem faran parella a la categoria B a la modalitat de dobles mixtes on aspiren a brillar. També a la mateixa categoria la Teresa farà parella amb una jugadora francesa als dobles femenins. La nostre representant femenina declara en exclusiva pel blog del club que: “sent la única noia del club intentaré obtenir molts bons resultats, tot i que és el primer campionat de la temporada .
Finalment a la categoria A, l’Arnau Duran carregarà amb el pes de la responsabilitat de ser l’únic representant en la modalitat d’individual. Al dobles els nostres dos atletes, l’Arnau i en Guillem, jugaran per separat, cadascun fent parella amb un jugador francés diferent. L’Arnau ha dit que: ” després d’una pretemporada molt exigent em sento preparat tan física com mentalment per afrontar el repte esportiu.”
Els entrenadors que acompanyen a l’expedició valoren la sortida comentant pel blog que: ” tenim esperança d’obtenir uns bons resultats però amb la prudència de saber que es la primera competició de la temporada i el nivell dels jugadors no és el més alt.

Molta sort a toooots!!!

Els nostres jugadors es preparen per la primera competició de la temporada

El proper cap de setmana correponent als dies 19 i 20 d’octubre, els jugadors i jugadores del CESIB es desplaçaran cap a França per debutar en competició aquesta temporada. El torneig en que participaran s’organitza a la localitat de Aix en provence. L’any passat els nostres esportistes ja van anar a jugar-hi i aquest any repeteixen l’experiència amb l’intenció de millorar els resultats obtinguts.

 

Els desitjem molta sort a tots!!!