Competicions d’aquest cap de setmana!

Aquest cap de setmana els nostres jugadors competiran en diferents localitats.

Arnau Duran, Guillem Duran, Oriol Datzira i Pau Brunat participaran al TTR i circuit català de Granollers.

Oriol Bellot, Joan Solà, Martí Rodrigo i Sergi Soldevila es desplacen fins a Guadalajara per jugar el Máster Jovenes sub-19.

I finalment Jaume Puig, Joel Montoro, Iliana Martínez i Teresa Barberà, competiran a Narbonne, França.

 

Molta sort a tots!!!!

Primers encontres de la LLiga Catalana

Aquest cap de setmana passat els nostres jugadors es van desplaçar fins a Viladecans per jugar els primers dos encontres de la lliga catalana.

2014-11-22 09.54.11

Els jugadors que ens van representar van ser, Oriol Bellot, Guillem Duran, Sergi Soldevila, Teresa Barberà, Iliana Martínez i Emma Solà. L’entrenador Francesc Jordana.

 

2014-11-22 09.55.05

El primer encontre el van disputar contra Viladecans obtenint una clara victoria (5-2). El segon encontre va er contra Bellaterra, on els nostres jugadors van tenir una mica més de problemes alhora de guanyar partits. Van perdre per un (3-4) on els partits van ser molt ajustats.

Enhorabona a tots!!!!

 

Circuit català a Roda de Ter

Aquest cap de setmana 10 dels nostres jugadors, Jaume Puig, Joel Montoro, Pau Brunat, Oriol Datzira, Yhare Solano, Albert Jimenez, Paula Molins, Emma Solà, Pol Castelló i Eduard Guerra, s’han desplaçat fins a Roda de Ter, per participar al circuit català.

altArZYGca8Ea79Npy3WUT1ccVE-r1de7N0sS93AmnZuqAw

En el Dobles Femení sub-15, sub-13 i SC la nostra parella Paula Molins – Emma Solà van aconseguir arribar a la final i obtenir la plata.  En l’individual Emma Solà va aconseguir l’or jugant contra la seva parella Paula Molins.

En l’individual Masculí sub-15 Eduard Guerra va obtenir el Bronze. Eduard Guerra juntament amb la seva parella Pol Castelló també van lluitar fins l’últim partit i van aconseguir un tercer lloc.

En el dobles Masculí A la nostra parella Jaume Puig – Joel Montoro van aconseguir la tercera posició.

En l’individual Masculí C en Pau Brunat va aconseguir l’or.  En el dobles masculí juntament amb la seva parella Oriol Datzira també van aconseguir l’or.

 

altAqjUjufL1i76wx4bnP5XRwaOlpKob66tfP8Hn8LBx6hA

Finalment en el Dobles Mixtes C Yhare Solano i Albert Jimenez van aconseguir la medalla de bronze.

 

Enhorabona a tots els jugadors del club!!! I a seguir entrenant per aconseguir les nostres fites!!!!

 

CIRCUIT NACIONAL VETERÀ A CERDANYOLA DEL VALLÈS

Aquest cap de setmama s’ha celebrat el Circuit Nacional Veterà a Cerdanyola del Vallès, on la nostra jugadora Teresa Barberà ha participat en les dues modalitats, individual femení i dobles femení formant parella amb Belen Foj de Binefar.

En l’individual tot i lluitar cada punt no va poder vencer cap dels dos partits, en canvi en el dobles, tot i no haver jugat mai amb la seva parella van arribar a la final sense cap problema. La final va estar molt disputada on no van aconseguir guanyar, perdent a tres sets molt ajustat!!

altAszq08YO2qndq7pkgeNr0XcjbWz11EyJ8YfhsEmX16pt

Recordar que el cap de setmana vinen els nostres jugadors tenen competició a Roda de Ter.