Resultats Campionat d’Espanya

Aquest divendres dia 17, el jugador del CESIB de La Garriga Pol Bellot, ha participat al campionat d’Espanya sub-15. Aquest campionat s’ha fet a la comunitat d’Asturies, a un poble que es diu Vegadeo. El primer partit que ha jugat ha sigut a la categoria d’individual masculí. Ha jugat amb un jugador d’aragó que es diu Arturo Magallón i en Pol ha guanyat per 21-17 21-17. Ha estat un partit bastant igualat com hem pogut veure i en Pol ha necessitat molta concentració per a vèncer.

image

Ja al dissabte, ha jugat el partit que corresponia a setzens de final contra el cap de sèrie numero 2 del campionat. Ha perdut per 16-21 i 15-21 amb un partit molt ajustat que podria haver guanyat qualsevol dels dos jugadors.

image

A la modalitat de dobles mixtes en Pol ha jugat amb la seva parella habitual de dobles mixtes la jugadora de Bellaterra Núria Moreno i han jugat contra uns participants de Navarra. Han perdut per 18-21 16-21 i també ha estat un partit a cara o creu.

Enhorabona pel campionat!!!!!!

Trobada provincial escolar

Avui dissabte 18 de maig es celebra la Trobada Provincial Escolar a Terrassa. Aquesta competició és la prèvia a l’OPEN de Catalunya, per tant servirà als jugadors per un últim tast del seu nivell actual abans del torneig. L’esdeveniment ha reunit a uns 50 jugadors de Terrassa, Cardedeu, Les Franqueses del Vallès, Bellaterra i La Garriga.
La prova preparativa compte amb 3 dels nostres jugadors, Eduard Guerra, Adrià Serrano i Oriol Datzira.

20130518-101536.jpg
Jugadors reunits a la xerrada tècnica

Sort als nostres jugadors!!!!!