BON NADAL!!!

image

Últim escolar de l’any

Ja estem al pavelló!!!!

image

Avui dia 22 de desembre es celebra a Bellaterra el que serà l’últim torneig escolar de la temporada. L’incripció ha estat satisfactòria, han vingut jugadors de diversos indrets del territori català. Hi ha jugadors de Tarrassa, les Franqueses, Cardadeu, la Garriga, Bellaterra i Sant Cugat.
Els jugadors del club es senten preparats per afrontar aquesta fita després dels entrenaments fets des de l’inici de la temporada. Desitgem molta sort als jugadors locals i esperem que acabin la competició en posicions remarcables que portin al nom del Cesib fins a la part més alta de la classificació.
Recordem que avui es fa el sorteig de la loteria de Nadal i que els números del club són 56052 i 79560. Estem convençuts de que aquest any tocarà!!!!

BON NADAL!!

Últim esolar de l’any!!!!!!

Dissabte 22 de desembre, últim escolar de l’any!!
Els jugadors del club i els companys i jugadors de l’AEE Manuel Blancafort es desplacen fins el pavelló del SAF de Bellaterra.
Desitgem molta sort a tots ells!!!!!!

Arnau Duran a les Notícies de la FESBA

Un dels nostres jugadors anomenat a l’article de les notícies de la pàgina web de la federació espanyola de bàdminton. Anomenant-lo com un dels millors sub-19 en el circuit de Alfajarin. Juntament amb les jugadores Lara i Blanca Lucas de Granollers!!!

Novament molta sort als nostres jugadors!!!!!

http://www.badminton.es/news_item.aspx?id=69018

Circuit a Alfajarin

Aquest cap de setmana tres dels nostres jugadors han viatjat fins a Alfajarin.
Pau Brunat, Pol Bellot i Arnau Duran
Molta sort a tots tres!!!

Es poden seguir els resultats a http://www.todostorneos.es

Rànquing i TTR a Granollers

Els jugadors del CESIB esan jugant aquest dissabte el TTR i el torneig de rànquing de Granollers.

image