Ranquing i CNB d’Espanya a can Bassa (final)

Aquest dissabte 23 d’octubre al pavelló de Can Bassa de Granollers s’hi ha disputat la segona prova del circuit català de bàdminton i una altra de la categoria A que puntuava per el rànquing espanyol d’aquesta mateixa categoria. En ell hi han competit un total de 13 lugadors del CESIB.
A la categoria C en Sergi Soldevila i el Guillem Samblas no van poder passar dels quarts de final en la modalitat de dobles. Per altra banda, en els individuals cap dels dos jugadors ni en Josep Bellot van aconseguir passar de la fase de grups tot i fer un bon paper.
En canvi, en l’individual masculí B el Juan Carlos Vinagre va quedar guanyador havent derrotat a l’Oriol Bellot a la final, al Roger Maynou a la semifinal i al Joan Solà a la fase de grups. A l’individual femení en canvi, l’Elena Gayán no va poder passar de la fase de grups. Per altra banda, en la modalitat de dobles masculins de la mateixa categoria l’Oriol Bellot i en Joan Solà van quedar segons perdent la final per 2 jocs a 0; la mateixa parella ja havia derrotat anteriorment a Roger Maynou i Josep Bellot als quarts de final.
Finalment, en la modalitat de dobles femenins A la Teresa Barberà i la Laura Montoya (jugadora del C.B. Estella) van aconseguir arribar a la semifinal. En canvi, en els dobles masculins la parella formada per l’Arnau Duran i el Guillem Duran va aconseguir arribar a la semifinal i la formada per el Cristian Zapatero i el Juan Carlos Vinagre es va quedar a quarts. En l’individual femení Teresa Barberà es va quedar a vuitens de final. En canvi, en l’individual masculí el Guillem Duran i l’Arnau Fornés es van quedar a vuitens de final mentre que el Cristian Zapatero va aconseguir arribar a quarts de final i l’Arnau Duran a semifinals.
Tot i que els resultats han sigut bons, esperem millorar-los al llarg de la temporada.

Ranquing i CNB d’Espanya a can Bassa

image

image

image

image

Es disputa avui dissabte i demà diumenge el rànquing català i la prova puntuable pel rànquing estatal al pavelló de can Bassa. El CESIB Hi participa amb 15 jugadors, quatre dels quals en categoria màxima.

A la categoria c masculí, els nostres dos representants están encara a la fase de grups. Aquests no han pogut fer-se amb la victoria.
A la categoria b masculina tots els representants segueixen vius. En els dobles.Hi ha hagut un duel de jugadors del club.
A la categoria b femenina la nostra jugadora no ha pogut passar de la fase de grups.
A la categoria màxima, les damiseles no han pogut arribar a la final perdent les semifinals en un partit molt renyit. A ľ individual la teresa ha perdut a vuitens i la laura està jugant les.semifinals.
En el masculí el guillem i El Cristian ja están fora de la competició. Mentre que ľarnau jugara en breu les semifinals.
En els.dobles masculins ja no Hi ha representants vius.

Domini jels jugadors del CESIB al Torneig de Canovelles

Aquest cap de setmana, del 9 i el 10 d’octubre, s’ha disputat a Canovelles el primer torneig del Circuit Català de la temporada en el que hi han participat un total d’onze jugadors del CESIB.
En la categoria sots-15 en Pol Bellot, tot i fer un molt bon paper, no ha pogut passar de les semifinals en la modalitat d’individuals. Per altra banda, en la categoria D, la parella formada pel Sergi Soldevila i en Guillem Samblas ha quedat primera en dobles i, a més, en Sergi també ha guanyat en individuals. A la categoria C, l’Oriol Bellot i en Joan Solà han guanyat la final de dobles masculí, en la que s’han enfrontat amb la parella formada per Josep Bellot i Daniel Garcia (jugador de l’AGE). En individuals masculins, l’Oriol ha guanyat la final contra en Joan, que anteriorment havia eliminat al Josep Bellot a la semifinal. En la categoria d’individual femení A-B, la Teresa Barberà ha quedat primera, mentre la Nàtalia Orensanz no ha pogut passar de la fase de grups; les mateixes dues jugadores han guanyat en la modalitat de dobles femenins. En l’individual masculí A-B, en Cristian Zapatero ha guanyat la final contra el Victor Redondo, que anteriorment havia impedit al Juan Carlos Vinagre passar de grups. En els dobles masculins A-B, en Victor i el Juan Carlos van quedar primers.
En resum, boníssims resultats que esperem mantenir al llarg de la temporada.