Campionats d’aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana Arnau Duran es desplaça fins a Huelva per disputar un Màster Absolut. El nostre jugador competirà en la modalitat d’individual i dobles amb Marc Gallardo de Granollers.
Per alta banda Pol Bellot i Joel Montoro jugaran al circuit de Blanes, els dos jugaran individual i dobles conjuntament.
Molta sort als tres jugadors!!!!

Camiponat de Catalunya sub-15 i Absolut

Aquest cap de setmana passat vuit dels nostres jugadors (Pol Bellot, Oriol Datzira en el sub-15, Sergi Soldevila, Martí Rodrigo, Joan Solà, Arnau Duran, Guillem Duran i Teresa Barberà) van competir en el Campionat de Catalunya.

En la categoria més baixa, l’Oriol i en Pol van fer un molt bon paper. Els dos van jugar de la millor manera i van aconseguir ser semifinalistes, on van caure en uns partits molt ajustats. En la modalitat de dobles, els nostres jugadors més petits, van quedar en una molt bona segona posició, tot i sent la primera vegada que jugaven junts.

image

image

En la categoria Absoluta, els nostres jugadors també van jugar molt bé, on podem destacar els semifinalistes Joan Solà-Teresa Barberà, en dobles mixtes. La Teresa Barberà juntament amb la Marina Moreno de Bellaterra una segona posició.

image

Per altre banda Guillem Duran i Ariadna Gallardo (Granollers) van aconseguir guanyar la modalitat de dobles mixtes, jugant una final molt ajustada.

image

En l’individual masculí Arnau Duran, va arribar a la final, disputant aquesta contra en Marc Gallardo (Granollers) va ser un partit molt intens i els dos jugadors van lluitar fins l’últim punt, malauradament la victòria no va ser pel nostre jugador, així que L’Arnau Duran va quedar en una molt marescuda segona posició.

20140122-171851.jpg

En els dobles masculins els guanyadors van ser l’Arnau Duran i en Marc Gallardo (Granollers).

Moltes felicitats als nostres campions i sotscampions!!!!!

Primer circuit català de l’any a Sant Esteve de Sesrovires

Aquest cap de setmana 8 de la nostres jugadors, en Jaume Puigl’Oriol BellotPol Bellot, Joel Montoro, Sergi Soldevila, Martí Rodrigo, Pau Brunat i Teresa Barberà, s’han desplaçat fins a Sant Esteve de Sesrovires.

image

Els nostres jugadors han mostrat el seu nivell, tot i que fa pocs dies que han començat amb els entrenaments!

A la categoria A masculí, en Jaume Puig a aconseguit un primer lloc molt merescut. Ha jugat contra dos dels nostres jugadors que també han lluitat per aconseguir la victòria.

image

A la categoria A femení Teresa Barberà també ha aconseguit un primer lloc.

image

A la categoria C masculí Joel Montoro, després de sortir d’una lesió, i lluitant tots els seus partits al màxim, també ha estat guanyador.
image

I finalment en la categoria dobles mixtes A la parella Jaume-Teresa també han aconseguit la victòria.

image

Enhorabona a tots els jugadors i a seguir entrenant al  màxim!!!!

 

 

noticia FECAB http://www.badminton.cat/noticies/2014/01/13/jaume-puig-i-teresa-barbera-guanyadors-al-circuit-catala-de-sesrovires 

La propera setmana es disputa el Campionat de Catalunya Absolut i sub 15 a Granollers!!!!!