Bons resultats en la 10ª prova del Circuit Català

El passat diumenge dia 26 d’abril es va celebrar a Blanes, la desena prova del Circuit Català I-II, on hi participaven totes les categories del circuit. En aquesta ocasió només van participar dos jugadors del CESIB, Natàlia Orensanz i Joan Solà.

En la categoria C masculina, Joan Solà va conseguir guanyar tots els partits de grup, tots dos per 2-0 sets. En canvi, en el quadre final va caure en les semifinals per 1-2 sets molt ajustats. Per altra banda en la categoria A-B feminia, Natàlia Orensanz només va poder guanyar un dels tres partits que va jugar, quedant en la tercera posició final.

Discrets resultats en el Campionat d’Espanya sots-19

Els passats dies 24, 25 i 26 d’abril es va celebrar a Maó (Menorca) el Campionat d’Espanya sots-19, que va reunir els millors jugadors de tot l’Estat de menys de 19 anys. En ell hi van participar dos jugadors del CESIB, Tamara Ojeda i Arnau Fornés.

En el individual masculí, Arnau Fornés no va poder guanyar el partit corresponent als vuitens de final al caure per 0-2 sets. Per altra banda, en el individual femení, Tamara si que va poder superar els vuitens, però no va poder guanyar el partit de quarts de final, tot i ser un partit a tres sets molt igualat 21-19, 20-22, 19-21. Finalment, en els dobles mixtes, on els dos jugadors garriguencs formaven parella, és van veure superats pels seus rivals en la primera ronda, caient per 0-2 sets en el partit corresponent als vuitens de final.

Gran èxit en la participació i organització de les tres proves del torneig del CESIB

El passat cap de setmana dies 18 i 19 d’abril es va celebrar un dels esdeveniments més importants dins del bàdminton català. La Garriga va acullir, gràcies a l’organització del CESIB, tres proves de màxim nivell dins del bàdminton. Entre els pavellons de Can Violí i de Can Noguera es va celebrar la 9ª prova del Circuit Català de dues estrelles, és a dir, de doble puntuació, una prova puntuable pel Circuit Estatal de categories inferiors i una altra pel Circuit Estatal absolut. En total hi van participar més de 150 jugadors de punts de tota Espanya i també de fora, com França o Dinamarca. Pel que fa a jugadors garriguencs, en aquesta ocasió hi van participar un total de vint-i-sis que van jugar en gairebé totes les categories de que constava la competició. En aquesta ocasió, es van aconseguir nou semifinalistes, quatre segones i tres primeres posicions.

En la prova del Circuit Català, Borja Santano i Sergi Soldevila van aconseguir arribar fins la final del dobles masculí sots-13 on no van poder guanyar als seus rivals al caure per 1-2 sets, quedant d’aquesta manera en segona posició. Per altra banda, en el dobles femení sots-13, Maria Pérez i Anna Riu van aconseguir guanyar a les seves dues parelles rivals del grup de tres i així aconseguir la primera posició. En el individual masculí sots-15, tot i superar la fase de grup i les semifinals, Marc Tejero no va poder aconseguir la victòria final al caure per 0-2 sets, quedant en segona posició final. Per altra banda, en el inidividual masculí sots-17, Miquel Tejero, després de superar amb èxit tots els partits prèvis, va aconseguir endur-se la victòria final al superar el seu rival per 2-0 sets.

En el Circuit Estatal absolut, Teresa Barberà, que formava parella amb una jugadora danesa, va aconseguir la segona posició final en el dobles femenins al no poder superar les seves rivals en la final, caient per 0-2 sets. Finalment, en la prova del Circuit Estatal de categories inferiors, Clàudia Marco tot i superar totes els partits prèvis de grup i de quadre, i accedir a la final de l’individual femení sots-15, no va poder superar a la seva rival al caure per 1-2 sets, quedant en la segona posició final. Per altra banda, en el dobles masculí sots-17, Guillem Duran i Arnau Duran van guanyar a les seves dues parelles rivals del grup de tres per 2-0 sets cada un, aconseguint la primera posició final.Des d’aquí també felicitar i agrair a tots aquells que van fer possible, que un altre any, es pogués organitzar aquest gran esdeveniment del bàdminton. A tots, moltes gràcies!

Si us ve de gust veure alguna fotogràfia d’aquest torneig podeu accedir al següent link:

http://picasaweb.google.com/badmintoncesib/Torneig2009


El cap de setmana del 18 i 19 d’abril es celebrarà un dels esdeveniments més important dins del bàdminton català. La Garriga acullirà, gràcies a l’organització del CESIB, tres proves de màxim nivell dins del bàdminton. Al pavelló de Can Violí es cel·lebrarà part de la 9ª prova del Circuit Català, prova de dues estrelles, és a dir, de doble puntuació. Per altra banda al pavelló de Can Noguera és podrà disfrutar simultàneament de tres competicions: part de la 9ª prova del Circuit Català, el Circuit Estatal de categories inferiors on hi participaran els millors jugadors juvenils d’arreu d’Espanya i el Circuit Estatal absolut on hi participaran jugadors de diverses nacionalitats.
Si voleu disfrutar del millor bàdminton, hi esteu tots convidats! El dissabte a partir de les 9 hores tant a Can Noguera com a Can Violí. I si voleu veure les semifinals i finals, el diumenge a partir de les 10 hores a Can Noguera.