Mala sort en la última jornada de la Lliga Nacional de clubs

El passat cap de setmana dies 24 i 25 de gener de 2009 es va celebrar a Tordesillas (Valladolid) la tercera i última jornada, amb tres encontres, de la lliga Primera Nacional. L’equip garriguenc format pels jugadors: Teresa Barberà, Clàudia Marco, Arnau Duran, Jaume Puig, Arnau Fornés i Ignasi Saladrigas i acompanyats pel seu entrenador Francesc Jordana, no va poder aconseguir cap victòria.

En el primer encontre, es van veure superats per l’equip malagueny CB Benalmadena B i van caure per un clar 1-6 punts. En aquesta ocasió l’únic punt el va aconseguir Ignasi Saladrigas per 2-1 sets en el segon individual masculí. En el segon encontre es va fregar la victòria al quedar 3-4 punts contra l’equip gadità CB Casablanca. Les victòries van anar a càrrec de Clàudia Marco i Teresa Barberà en els dos individuals femenins per 2-1 sets cadascun, i per Ingasi Saladrigas en el primer individual masculí per 2-0 sets. Finalment, en l’últim encontre tampoc es va aconseguir la victòria al caure per 1-6 punts contra l’equip basc Club Universitario Donostia. En aquest cas l’únic punt el va aconseguir en el dobles masculí format per Jaume Puig i Ignasi Saladrigas al guanyar per 2-1 sets.

El CESIB ha quedat classificat en la setena posició del grup B de Primera Nacional format per vuit equips. Ara l’equip garriguenc haurà de jugar un play-off per la permanència contra el club almerienc CD Badminton Adra. Els encontres es disputaran el dia 14 de febrer a Almeria i la tornada el dia 21 a la Garriga.

A continuació, si cliqueu, podreu veure la notícia que es va publicar el 30 de gener al Mundo Deportivo.:

6ª Prova del Circuit Català I

El passat diumenge dia 18 de gener es va celebrar a les Franqueses del Vallès, la sisena prova puntuable pel Circuit Català I que engloba les categories A, B, C i D. En aquesta ocasió hi van participar quatre jugadors del CESIB: Teresa Barberà, Roger Maynou, Ignasi Saladrigas i Jaume Puig.

En la categoria B masculina, després de superar la fase de grups i les semifinals, Roger Maynou va caure a la final per 0-2 sets, aconseguint la segona posició final. Per altra banda, en la categoria femenina A, Teresa Barberà no va aconseguir passar de grup al aconseguir una única victòria. Finalment en la categoria masculina A, Ignasi Saladrigas va aconseguir la tercera posició final al guanyar tres dels cinc partits que va disputar. Per altra banda, Jaume Puig va aconseguir quedar segon després de guanyar tots els partits menys un.

Molt bons resultats en el Campionat de Catalunya sots-11, sots-17 i veterà

El passat diumenge 11 de gener es va celebrar a Vilanova del Vallès el Campionat de Catalunya sots-11, sots-17 i veterà. En total hi van participar sis jugadors del CESIB: Xavier Mena, Roger Maynou, Arnau Duran, Guillem Duran, Natàlia Orensanz i Clàudia Marco. Els resultats van ser molt bons ja que es van obtenir tres terceres posicions, dos subcampionats i un campionat.

En la categoria veterà A, Xavier Mena, després de superar les rondes prèvies, va aconseguir arribar fins les semifinals on no va poder superar al seu rival al caure per 0-2 sets. Tot i això, en el dobles masculins on formava parella amb Roger Maynou, va aconseguir superar-les. A la final, però, els dos jugadors garriguencs no van poder superar als seus rivals, aconseguit el subcampionat. Per altra banda en la categoria sots-17, Clàudia Marco va aconseguir arribar a les semifinals de l’individual femení on no va poder superar la seva rival al perdre per 0-2 sets. De la mateixa manera, en el dobles femení on formava parella amb la seva companya Natàlia Orensanz no va poder accedir a la final, al caure a les semifinals per 0-2 sets. En el masculí sots-17, Arnau Duran va arribar a la final després de superar les rondes prèvies. Tot i això, no va poder superar al seu rival al perdre la final per 21-19 i 22-20. En el dobles masculins, on formava parella amb el seu company Guillem Duran, van superar tots els partits fins arribar a la final on es van proclamar campions després de derrotar els seus rivals per 2-0 sets.

A continuació, si cliqueu, podreu veure la notícia que es va publicar el 16 de gener al Mundo Deportivo: