L’equip del CESIB perd el play-off per la permenència a Primera Nacional

El passat dissabte 21 de febrer de 2009 es va disputar al pavelló Can Noguera de la Garriga la tornada del playoff per la permanència a la lliga Primera Nacional. L’equip garriguenc format pels jugadors: Tamara Ojeda, Teresa Barberà, Clàudia Marco, Jaume Puig, Arnau Fornés i Ignasi Saladrigas i acompanyats pel seu entrenador Francesc Jordana, havia de super el 2-5 advers de l’anada. L’equip garriguenc es va veure un altre cop superat per l’equip C.D. Badminton Adra, que gràcies al fitxatge de dos jugadors anglesos, va tornar a super a l’equip del CESIB, quedant altra cop 2-5 punts. En aquesta ocasió els dos punts de l’equip garriguenc els van aconseguir en el dobles masculins Arnau Fornés i Jaume Puig i en el primer individual femení Tamara Ojeda, tots dos partits per 2-0 sets.

Ara l’equip del CESIB haurà de participar en la fase d’ascens que es disputarà el cap de setmana del 2 i 3 de maig en una seu encara per determinar, per poder tornar a formar part de Primera Nacional la propera temporada.

L’equip del CESIB cau en l’anada del play-off per la permenència a Primera Nacional

El passat dissabte 14 de febrer de 2009 l’equip del CESIB de la Lliga Nancional de Clubs es va desplaçar fins a Adra (Almería) per disputar l’anada del playoff per la permenència a la lliga Primera Nacional. L’equip garriguenc format pels jugadors: Tamara Ojeda, Teresa Barberà, Clàudia Marco, Jaume Puig, Arnau Fornés i Ignasi Saladrigas i acompanyats pel seu entrenador Francesc Jordana, no van poder superar al C.D. Badminton Adra al caure per 2-5 punts. Tot i el bon nivell mostrat per tots els jugadors garriguencs i la igualtat de la eliminatòria, només van poder aconseguir la victòria en els dos individuals femenins Teresa Barberà i Tamara Ojeda, tots dos partits per 2-0 sets.

Tot i això, encara queda la tornada que serà aquest dissabte 21 de febrer a les 18 hores, aproximadament, al pavelló de Can Noguera. Esteu tots convidats a donar suport a l’equip!

Molts bons resultats en el Campionat de Catalunya absolut i sots-13

El passat dissabte dia 7 de febrer de 2009 es va celebrar al Palau d’Esports de Granollers el Campionat de Catalunya absolut i sots-13. En total hi van participar onze jugadors del CESIB: Teresa Barberà, Tamara Ojeda, Clàudia Marco, Joan Solà, Jaume Puig, Arnau Duran, Ignasi Saladrigas, Guillem Duran, Xavier Mena, Arnau Fornés i Roger Maynou. Els resultats van ser molt bons ja que es van obtenir cinc terceres posicions, quatre subcampionats i un campionat.

En la categoria sots-13, Joan Solà va aconseguir accedir a la final després de superar totes les rondes prèvies amb èxit. Tot i així, no va poder aconseguir guanyar la final al caure per 0-2 sets, quedant en la segona posició final. En el dobles, on formava parella amb Oriol Bellot jugador de Vilanova del Vallès, va aconseguir accedir a la final on va caure per 0-2 sets, aconseguint el subcampionat.

En l’absolut masculí, tant l’Arnau Fornés com el Ignasi Saladrigas van aconseguir, després de superar totes els parits previs, arribar fins les semifinals on van caure en els dos casos per 0-2 sets. En el dobles masculí, tant l’Arnau Duran i el Guillem Duran, com el Jaume Puig i l’Arnau Fornés es van quedar a les portes de la final al perdre els seus partits per 0-2 sets, quedant les dues parelles en la tercera posició final. Per altra banda, en l’absolut femení Clàudia Marco va aconseguir arribar fins les semifinals on va caure per 0-2 sets. Per altra banda, Teresa Barberà va aconseguir imposar-se en tots els partits llevat de la final, on va caure per 0-2 sets, quedant en la segona posició final. En el dobles femenins, Tamara Ojeda i Teresa Barberà van aconseguir accedir a la final on es van imposar a les seves rivals per 2-0 sets, quedant campiones de la categoria. Finalment en el dobles mixtes, Clàudia Marco i Ingasi Saladrigas van quedar subcampions al no poder vèncer els seus rivals en la final.

Xavier Mena i Roger Maynou en un partit del dobles masculins absolut.

Molt bons resultats en la 7ª Prova del Circuit Català I – II

El passat diumenge dia 1 de febrer es va celebrar a Salt, la setena prova puntuable pel Circuit Català I i II que engloba totes les categories. En aquesta ocasió hi van participar set jugadors del CESIB: Teresa Barberà, Natàlia Orensanz, Roger Maynou, Xavier Arteaga, Joan Solà, Guillem Duran i Arnau Duran. Els resultats van ser molt bons ja que es va obtenir una tercera i una segona posició i dues primeres posicions.

En la categoria B femenina, Natàlia Orensanz va aconseguir la primera posició després de superar a les seves dues rivals de grup. En la categoria A, Teresa Barberà només va poder aconseguir una victòria dels dos partits que va disputar, quedant en la segona posició final. Per altra banda, en la categoria masculina B, Guillem Duran tot i superar les fases prèvies va caure en les semifinals per 0-2 sets. Tot i això, Arnau Duran si que va poder accedir a la final i superar al seu rival per 2-0 sets ajustats, quedant en la primera posició final.