Torneig a Roda de Ter: El CESIB s’enduu el campionat masculí

imageAquest dissabte el CESIB s’ha endut el campionat en categoria Individual Masculina A-B, de la mà de la raqueta del Roger Maynou. Sembla que l’experiència ha ajudat al jugador que, sense partir com a cap de sèrie, s’ha imposat al quadre i ha vençut la categoria en una  final prou clara contra el jugador de Platja d’Aro Aniol To. Pel camí una ajustadíssima semifinal contra el també jugador del club l’Oriol Bellot (22-20, 22-20). També s’ha de destacar la participació del Joan Solà, que no va passar de grup ja que la sort d’un triple empat no va permetre fer bona la victòria contra el cap de sèrie número 1, Rafael Lucas.

Els resultats els podeu consultar aquí.  També podeu veure un recull de magnífiques fotografies gràcies a la col·laboració del Jordi Bruguera.

Dues medalles de plata pel CESIB en el campionat de catalunya per equips

image

El passat cap de setmana del 12 i 13 de novembre es va disputar el campionat de Catalunya per equips. El CESIB Hi. va participat en la categoria sots-15 i absolut.
En la categoria sots-15, els jugadors del CESIB Oriol Bellot, Clara Gustà, Maria Pérez, Joan Solà i Sergi Soldevila van aconseguir quedar segons després de perdre la final per in ajustat 4-3.
A la categoria absolut els jugadors del CESIB Clàudia Marco, Teresa Barberà, Ignasi Salaries, Arnau Fornés, Tara Ojeda I Cristian Zapatero van queer amb la medal de plata després d’una final molt disputada.
Moltes felicitats!

image

Bons resultats al CN de Binèfar

El passat cap de setmana del 6 i el 7 de novembre 7 jugadors del CESIB es van desplaçar a Binèfar, Aragó, on s’hi disputava un torneig que puntuava per al rànquing estatal absolut. Els jugadors desplaçats van ser la Teresa Barberà, l’Arnau Duran, el Guillem Duran, l’Arnau Fornés, d’Ignasi Saladrigas, el Juan Carlos Vinagre i el Cristian Zapatero.
A l’individual femení la Teresa va aconseguir arribar a quarts de final, on va ser derrotada per la que seria la subcampiona del torneig. En l’individual masculí, tant el Guillem com l’Arnau D. no van aconseguir superar la primera ronda tot perdent en dos partits molt ajustats, 1-2 sets cadascun. Per altra banda, l’Arnau F.,el Juan Carlos i el Cristian van aconseguir arribar a vuitens de final,on dos d’ells van ser derrotats pel campió i el subcampió del torneig.
Altrament, a la modalitat de dobles masculins la parella formada pels dos germans Duran va aconseguir arribar a la final, on van ser derrotats en un partit mol igualat per 1 set a 2. En canvi, l’Arnau F. I d’Ignasi no van poder passar de vuitens de final, on van ser eliminats per la parella que van ser la guanyadora del campionat. Finalment, la parella formada pel Cristian i el Juan Carlos va aconseguir arribar fins als quarts de final. A la categoria de dobles mixtes la Teresa i d’Ignasi van aconseguir arribar fins a quarts de final.
Felicitats i endavant!

L’Arnau i el Guillem a la selecció estatal

image

El Guillem i l’Arnau Duran han estat seleccionats per a la propera concentració de la selecció estatal sub17 que es farà al CAR de Madrid els propers 21 a 24 de novembre segons anuncia la Federació Espanyola oficialment. Els dos germans seran la representació del nostre club en aquesta concentració en la que participen 25 jugadors de tot l’Estat. Els desitgem tota la sort possible!

Circuit Nacional sots-15 i sots-19 a Bellaterra

El passat cap de setmana del 30 i 31 d’Octubre es va disputar a Bellaterra un torneig del Circuit Nacional. A aquest torneig hi van participar un total de set jugadors del CESIB: l’Oriol Bellot, el Pol Bellot, l’Arnau Duran, el Guillem Duran, el Joan Solà, el Sergi Soldevila i la Clàudia Marco.
A l’individual masculí sots-15, en Pol i en Joan van aconseguir passar de grups però van ser eliminats per dos bons jugadors als vuitens de finals, un dels quals havia impedit anteriorment al Sergi passar de grups. Per altra banda , l’Oriol va aconseguir arribar a semifinals, on va ser eliminat pel campió del torneig. En la modalitat de dobles sots-15 el Sergi, tot i formar parella amb un jugador amb el que no ho havia fet anteriorment, va aconseguir arribar a quarts de final. El Pol, que també formava parella amb un jugador desconegut per a ell, no va poder passar de la fase de grups ja que li van impedir la parella formada per l’Oriol i el Joan, que va arribar fins a les semifinals, on va ser eliminada per la parella vencedora del campionat.
En l’individual masculí sots-19,encara que el Guillem no va aconseguir passar de la fase de grups, l’Arnau sí que ho va fer i, a més, va aconseguir arribar a quarts de final. La parella formada pels dos germans va aconseguir arribar fins als quarts de final en la modalitat de dobles masculins, on van perdre per 2 sets a 1 en un partit molt igualat. Per altra banda, la Clàudia va aconseguir arribar a quarts de final en l’individual femení, en aquesta ronda va se eliminada per que seria la vencedora del torneig. La jugadora del CESIB també va aconseguir arribar a semifinals en la modalitat de dobles femenins tot i formar parella amb una jugadora que no coneixia.
Tots els resultats obtinguts van ser molt satisfactoris ja que alguns dels jugadors no jugaven en les categories pròpies de la seva edat.