Mostra totes les entrades de josep

Final del torneig de Donostia

Aquest diumenge 19 de setembre s’han jugat les semifinals i finals de les categories sots-13 i sots-17 del circuit nacional al torneig de Donostia. Els jugadors del CESIB Arnau Duran i Guillem Duran han disputat la semifinal de la modalitat de dobles. Els germans han caigut en aquesta ronda després de perdre un partit molt ajustat per 2 jocs a 0, en el primer joc han perdut 22-20 i al segon 21-19.
Tot i això els resultats han sigut bons i esperem millorar el resultats als propers torneigos.

Joan Solà.

Final de la primera jornada del torneig de Donostia

Han començat els entrenaments i també les competicions. Aquest cap de setmana del 18 i el 19 de setembre ens hem desplaçat a Donostia, on s’hi disputa un torneig del circuit nacional de les categories sots-13 i sots-17. Els jugadors del CESIB Oriol Bellot, Arnau Duran, Guillem Duran i Joan Solà hi han anat acompanyats per en Francesc Jordana i en Josep Bellot.

Tots quatre jugadors han jugat a la categoria sots-17 i han obtingut molt bons resultats. L’Oriol i en Joan, que són de la categoria sots-15, han fet un bon paper, si bé no han pogut passar de la fase de grups en la modalitat d’individuals, cosa que sí que han fet en la de dobles, en la que han arribat a vuitens de finals, on han caigut per 2 jocs a 1 en un partit molt ajustat.

Per la seva banda, l’Arnau i en Guillem han passat de grups en els individuals i han arribat a quarts de final. L’Arnau ha caigut contra el campió d’Espanya i el Gulliem contra un molt bon jugador. En la modalitat de dobles han arribat a semifinals que jugaran demà diumenge 19.