Molts bons resultats en el Campionat de Catalunya absolut i sots-13

El passat dissabte dia 7 de febrer de 2009 es va celebrar al Palau d’Esports de Granollers el Campionat de Catalunya absolut i sots-13. En total hi van participar onze jugadors del CESIB: Teresa Barberà, Tamara Ojeda, Clàudia Marco, Joan Solà, Jaume Puig, Arnau Duran, Ignasi Saladrigas, Guillem Duran, Xavier Mena, Arnau Fornés i Roger Maynou. Els resultats van ser molt bons ja que es van obtenir cinc terceres posicions, quatre subcampionats i un campionat.

En la categoria sots-13, Joan Solà va aconseguir accedir a la final després de superar totes les rondes prèvies amb èxit. Tot i així, no va poder aconseguir guanyar la final al caure per 0-2 sets, quedant en la segona posició final. En el dobles, on formava parella amb Oriol Bellot jugador de Vilanova del Vallès, va aconseguir accedir a la final on va caure per 0-2 sets, aconseguint el subcampionat.

En l’absolut masculí, tant l’Arnau Fornés com el Ignasi Saladrigas van aconseguir, després de superar totes els parits previs, arribar fins les semifinals on van caure en els dos casos per 0-2 sets. En el dobles masculí, tant l’Arnau Duran i el Guillem Duran, com el Jaume Puig i l’Arnau Fornés es van quedar a les portes de la final al perdre els seus partits per 0-2 sets, quedant les dues parelles en la tercera posició final. Per altra banda, en l’absolut femení Clàudia Marco va aconseguir arribar fins les semifinals on va caure per 0-2 sets. Per altra banda, Teresa Barberà va aconseguir imposar-se en tots els partits llevat de la final, on va caure per 0-2 sets, quedant en la segona posició final. En el dobles femenins, Tamara Ojeda i Teresa Barberà van aconseguir accedir a la final on es van imposar a les seves rivals per 2-0 sets, quedant campiones de la categoria. Finalment en el dobles mixtes, Clàudia Marco i Ingasi Saladrigas van quedar subcampions al no poder vèncer els seus rivals en la final.

Xavier Mena i Roger Maynou en un partit del dobles masculins absolut.