Sisè circuit català a Sant Esteve de Sesrovires

Aquest cap de setmana s’ha disputat a la població de Sant Esteve de Sesrovires el sisè circuit català, on hi ha participat 6 jugadors del CESIB La Garriga, Oriol Datzia, Emma Solà, Pau Brunat, Joel Montoro, Iliana Martínez  i Teresa Barberà.

L’Oriol Datzira jugant a la categoria C d’indivudal ha aconseguit la medalla de plata, fent un gran campionat i lluitant tots els punts per aconseguir la victoria. El dobles mixtes el jugava amb l’Emma Solà, també del Club, on han obtingut la medalla de bronze. Aquesta en l’individual femení també va obtenir la medalla de bronze.

A la categoria C masculina també participava en Pau Brunat que ha obtingut un merescut tercer lloc.

Per altre banda en Joel Montoro, desprès de lluitar punt rere punt, no ha pogut assar de grup en l’individual masculí B. D’altra banda ha arribat a la final de dobles A, formant parella amb Sergio Rodríguez de Granollers; desprès d’un disputat partit, no han pogut vèncer els seus adversaris Marc Gallardo i Pau Puig també de Granollers.

La Iliana Martínez i Teresa Barberà, han disputat eldobles femení a la categoria A B, arribant a la final, on han obtingut el triomf. A l’individual Femení A, ambdues jugadores han disputat la final, on desprès de lluitar a tres sets s’ha endut la victòria la Iliana Martínez.

sesrovires

Diumenge, al mateix pavelló es celebrava el TTR Sub13 – sub17, on la nostra jugadora  Paula Molins, competia en la categotia sub-13, on desprès de jugar partit rere partit a aconseguit endur-se la medalla la plata.

MOLTES FELICITATS A TOTS ELS JUGADORS!!!!!!!

2 pensaments a “Sisè circuit català a Sant Esteve de Sesrovires”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *