Torneig a Roda de Ter: El CESIB s’enduu el campionat masculí

imageAquest dissabte el CESIB s’ha endut el campionat en categoria Individual Masculina A-B, de la mà de la raqueta del Roger Maynou. Sembla que l’experiència ha ajudat al jugador que, sense partir com a cap de sèrie, s’ha imposat al quadre i ha vençut la categoria en una  final prou clara contra el jugador de Platja d’Aro Aniol To. Pel camí una ajustadíssima semifinal contra el també jugador del club l’Oriol Bellot (22-20, 22-20). També s’ha de destacar la participació del Joan Solà, que no va passar de grup ja que la sort d’un triple empat no va permetre fer bona la victòria contra el cap de sèrie número 1, Rafael Lucas.

Els resultats els podeu consultar aquí.  També podeu veure un recull de magnífiques fotografies gràcies a la col·laboració del Jordi Bruguera.

4 pensaments a “Torneig a Roda de Ter: El CESIB s’enduu el campionat masculí”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *