Molt bons resultats en el Campionat de Catalunya sots-11, sots-17 i veterà

El passat diumenge 11 de gener es va celebrar a Vilanova del Vallès el Campionat de Catalunya sots-11, sots-17 i veterà. En total hi van participar sis jugadors del CESIB: Xavier Mena, Roger Maynou, Arnau Duran, Guillem Duran, Natàlia Orensanz i Clàudia Marco. Els resultats van ser molt bons ja que es van obtenir tres terceres posicions, dos subcampionats i un campionat.

En la categoria veterà A, Xavier Mena, després de superar les rondes prèvies, va aconseguir arribar fins les semifinals on no va poder superar al seu rival al caure per 0-2 sets. Tot i això, en el dobles masculins on formava parella amb Roger Maynou, va aconseguir superar-les. A la final, però, els dos jugadors garriguencs no van poder superar als seus rivals, aconseguit el subcampionat. Per altra banda en la categoria sots-17, Clàudia Marco va aconseguir arribar a les semifinals de l’individual femení on no va poder superar la seva rival al perdre per 0-2 sets. De la mateixa manera, en el dobles femení on formava parella amb la seva companya Natàlia Orensanz no va poder accedir a la final, al caure a les semifinals per 0-2 sets. En el masculí sots-17, Arnau Duran va arribar a la final després de superar les rondes prèvies. Tot i això, no va poder superar al seu rival al perdre la final per 21-19 i 22-20. En el dobles masculins, on formava parella amb el seu company Guillem Duran, van superar tots els partits fins arribar a la final on es van proclamar campions després de derrotar els seus rivals per 2-0 sets.

A continuació, si cliqueu, podreu veure la notícia que es va publicar el 16 de gener al Mundo Deportivo:


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *