Mala sort en la última jornada de la Lliga Nacional de clubs

El passat cap de setmana dies 24 i 25 de gener de 2009 es va celebrar a Tordesillas (Valladolid) la tercera i última jornada, amb tres encontres, de la lliga Primera Nacional. L’equip garriguenc format pels jugadors: Teresa Barberà, Clàudia Marco, Arnau Duran, Jaume Puig, Arnau Fornés i Ignasi Saladrigas i acompanyats pel seu entrenador Francesc Jordana, no va poder aconseguir cap victòria.

En el primer encontre, es van veure superats per l’equip malagueny CB Benalmadena B i van caure per un clar 1-6 punts. En aquesta ocasió l’únic punt el va aconseguir Ignasi Saladrigas per 2-1 sets en el segon individual masculí. En el segon encontre es va fregar la victòria al quedar 3-4 punts contra l’equip gadità CB Casablanca. Les victòries van anar a càrrec de Clàudia Marco i Teresa Barberà en els dos individuals femenins per 2-1 sets cadascun, i per Ingasi Saladrigas en el primer individual masculí per 2-0 sets. Finalment, en l’últim encontre tampoc es va aconseguir la victòria al caure per 1-6 punts contra l’equip basc Club Universitario Donostia. En aquest cas l’únic punt el va aconseguir en el dobles masculí format per Jaume Puig i Ignasi Saladrigas al guanyar per 2-1 sets.

El CESIB ha quedat classificat en la setena posició del grup B de Primera Nacional format per vuit equips. Ara l’equip garriguenc haurà de jugar un play-off per la permanència contra el club almerienc CD Badminton Adra. Els encontres es disputaran el dia 14 de febrer a Almeria i la tornada el dia 21 a la Garriga.

A continuació, si cliqueu, podreu veure la notícia que es va publicar el 30 de gener al Mundo Deportivo.:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *